HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

  • Dovolená v Hotelu Heipark

    Využijte výhodných balíčků ubytování v krásném prostředí Oderských vrchů v Hotelu Heipark s polopenzí a atrakcemi areálu.

Polední menu 24. - 28. 9. 2018

Přinášíme opět novou nabídku poledního menu a zároveň si Vás dovolíme upozornit, že v pátek 28.10.2018 (státní svátek) nebude polední menu v nabídce.

Zajímá Vás přesné složení Vašeho těla? Jako každý rok i letos se na Vás budeme těšit 1.5.2018 v HEIPARKU v Tošovicích, kde Vám i Vašim dětem nabídne výživové poradenství NUTRIline analýzu na špičkovém přístroji InBody 230 s bioimpendační analýzou za mimořádnou cenu.

Blíží se 8. březen, kdy se slaví Mezinárodní den žen. Pozvěte svou partnerku do restaurace Hotelu HEIPARK na speciální tříchodové menu sestavené jen pro tuto příležitost.

Dárkové poukazy HEIPARKU

Využijte nabídky dárkových poukazů HEIPARKU. Poukazy do obou restaurací nebo na aktivní odpočinek v HEIPARKU určitě udělají radost každému.

Firemní večírek v HEIPARKU

Plánujete Vánoční večírek a nedaří se vám najít vhodné místo? HEIPARK nabízí klidné prostředí areálu, zázemí restaurací HEIKALKA a Hotelu HEIPARK a program sestavený na míru. Tak neváhejte a rezervujte si svůj termín.

HEIPARK - UAX oblečení a doplňky

Máte rádi UAX oblečení a doplňky? Připravili jsme pro vás speciální HEIPARK kolekci, stačí vybrat motiv, barvu, triko, mikinu anebo kabelku, kliknout na "koupit" a za pár dní to máte doma :-)

Zveme Vás do restaurace Hotelu HEIPARK na již tradiční Svatomartinské hody, které se uskuteční ve dnech 10.-12.11.2017. Pochutnáte si na oblíbených husích specialitách připravovaných tradičním způsobem. K dobrému jídlu Vám nabídneme také mladé Svatomartinské víno.

Atrakce, restaurace Heikalka i hotelová restaurace budou 28. 9. 2017 otevřeny s běžnou otevírací dobou. Přijďte si odpočinout a pobavit se do HEIPARKU. Těšíme se na Vás

VESELÉ VELIKONOCE V HEIPARKU

Přejeme krásné Velikonoce všem návštěvníkům HEIPARKU a informujeme Vás o provozní době areálu během prodlouženého víkendu od 14. do 17. dubna 2017. V restauraci HEIKALKA si můžete vybrat z jídelního lístku, který je sestaven výjimečně pro tuto příležitost a v restauraci Hotelu HEIPARK nabídneme zvýhodněné Velikonoční menu, které doplní stávající nabídku jídelního lístku.


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+