HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

  • Dovolená v Hotelu Heipark

    Využijte výhodných balíčků ubytování v krásném prostředí Oderských vrchů v Hotelu Heipark s polopenzí a atrakcemi areálu.

Polední menu 16. - 20. 9. 2019

Polední menu je v nabídce restaurace Hotelu Heipark vždy v pracovní dny od 11 do 14 hodin, nebo do vyprodání.

MEZINÁRODNÍ DEN ŽEN 8.3.2019

V pátek 8. 3. 2019 se slaví MDŽ. V restauraci Hotelu HEIPARK jsme pro tento den sestavili speciální menu. Udělejte radost své manželce, mamince, babičce, přítelkyni či jakékoliv ženě ve Vašem okolí a pozvěte ji na chutný oběd či večeři, určitě ji tím uděláte radost.

Zimní HEIPARK CUP 2019 je opět po roce tady! V sobotu 9. února 2019 se uskuteční již 10. ročník LYŽAŘSKÝCH ZÁVODŮ VE SLALOMU. Součástí této akce je také 2.ročník překážkového závodu na sněhu WINTER HEI RUN.

Dárkové poukazy HEIPARKU

Využijte nabídky dárkových poukazů HEIPARKU. Poukazy do obou restaurací nebo na aktivní odpočinek v HEIPARKU určitě udělají na Vánoce radost každému.

Zveme Vás ve dnech 9. - 11. listopadu 2018 na Svatomartinské hody do restaurace Hotelu HEIPARK, kde pro Vás budou připraveny tradiční husí speciality. K dobrému jídlu Vám nabídneme také mladé Svatomartinské víno. Během pátku doplní Svatomartinské hody i stálá nabídka jídelního lístku a polední menu, v sobotu a neděli budou k výběru pouze Svatomartinské pokrmy.

Svatomartinské hody již neodmyslitelně patří k oslavám svátku svatého Martina, který je spojen také s příchodem zimy. Zpříjemněte si tento sváteční čas a konec podzimu v klidném a hřejivém prostředí Hotelu HEIPARK a přitom si se svou drahou polovičkou vychutnejte gurmánský zážitek v hotelové restauraci.

Zajímá Vás přesné složení Vašeho těla? Jako každý rok i letos se na Vás budeme těšit 1.5.2018 v HEIPARKU v Tošovicích, kde Vám i Vašim dětem nabídne výživové poradenství NUTRIline analýzu na špičkovém přístroji InBody 230 s bioimpendační analýzou za mimořádnou cenu.

Blíží se 8. březen, kdy se slaví Mezinárodní den žen. Pozvěte svou partnerku do restaurace Hotelu HEIPARK na speciální tříchodové menu sestavené jen pro tuto příležitost.

Firemní večírek v HEIPARKU

Plánujete Vánoční večírek a nedaří se vám najít vhodné místo? HEIPARK nabízí klidné prostředí areálu, zázemí restaurací HEIKALKA a Hotelu HEIPARK a program sestavený na míru. Tak neváhejte a rezervujte si svůj termín.


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+