HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Sjezdovky

V areálu HEIPARK naleznete celostátní raritu v podobě uměle vytvořených sjezdovek s vlastními kotvovými vleky – H1, H2 a H3 (snowpark). Novinkou jsou sjezdovka H4 s dětskou pomou a svah pro sáňkování a bobování s vlastním lanovým vlekem.

Samozřejmostí je špičková lyžařská škola, půjčovna a servis lyží a snowboardů.

Vlek Délka vleku Délka tratě Převýšení Obtížnost
H1 - kotva 350 m 400 m 70 m lehká
H2 - kotva 350 m 380 m 80 m střední
H3 - snowpark 250 m 270 m 50 m střední
H4 - dětská poma 130 m 140 m 35 m lehká
Dětský I 100 m 100 m 30 m lehká
Dětský II 80 m 80 m 30 m lehká
Sáně a boby - NOVINKA 50 m 50 m   lehká
Snowtubing 120 m 200 m 30 m lehká

 HEIPARK TOŠOVICE


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+