HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Výhodné balíčky ubytování

Silvestrovský balíček č. 1

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 3 dny/2 noci (včetně 1 silvestrovské)
  • ubytování ve dvoulůžkovém pokoji
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, slavnostní večeře)
  • 2x bodová karta v hodnotě 350 Kč/pokoj (lyžování, snowtubing, bobová dráha)
  • silvestrovský den s lyžováním, večerním rautem, sektem, ohňostrojem, hudbou a tancem

Platnost silvestrovských balíčků je od 30.12.2018 do 02.01.2019.

cena: 6.990 Kč / pobyt / balíček
POPTÁVKA

Silvestrovský balíček č. 2

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 3 dny/2 noci (včetně 1 silvestrovské)
  • ubytování ve čtyřlůžkovém pokoji
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, slavnostní večeře)
  • 2x bodová karta v hodnotě 550 Kč/pokoj (lyžování, snowtubing, bobová dráha)
  • silvestrovský den s lyžováním, večerním rautem, sektem, ohňostrojem, hudbou a tancem

Platnost silvestrovských balíčků je od 30.12.2018 do 02.01.2019.

cena: 8.490 Kč / pobyt / balíček
POPTÁVKA

Vánoční balíček č. 1

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 3 dny/2 noci
  • ubytování ve dvoulůžkovém pokoji pro 2 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře ‐ tříchodové menu)
  • 1x bodová karta v hodnotě 350 Kč/pokoj (lyžování, snowtubing, bobová dráha)

Platnost vánočních balíčků je od 25.12.2018 do 30.12.2018.

 

cena: 4.890 Kč / pobyt / balíček
POPTÁVKA

Vánoční balíček č. 2

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 3 dny/2 noci
  • ubytování ve čtyřlůžkovém pokoji pro 4 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře ‐ tříchodové menu)
  • 1x bodová karta v hodnotě 550 Kč/pokoj (lyžování, snowtubing, bobová dráha)

Platnost vánočních balíčků je od 25.12.2018 do 30.12.2018.

cena: 6.690 Kč / pobyt / balíček
POPTÁVKA

Vánoční balíček č. 3

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 5 dní/4 noci
  • ubytování ve dvoulůžkovém pokoji pro 2 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře ‐ tříchodové menu)
  • 1x bodová karta v hodnotě 550 Kč/pokoj (lyžování, snowtubing, bobová dráha)

Platnost vánočních balíčků je od 25.12.2018 do 30.12.2018.

cena: 8.290 Kč / pobyt / balíček
POPTÁVKA

Vánoční balíček č. 4

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 5 dní/4 noci
  • ubytování ve čtyřlůžkovém pokoji pro 4 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře ‐ tříchodové menu)
  • 2x bodová karta v hodnotě 350 Kč/pokoj (lyžování, snowtubing, bobová dráha)

Platnost vánočních balíčků je od 25.12.2018 do 30.12.2018.

cena: 9.490 Kč / pobyt / balíček
POPTÁVKA

Letní balíček č. 1

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 3 dny/2 noci
  • ubytování ve dvoulůžkovém pokoji pro 2 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře - dvouchodové menu)
  • 1x bodová karta v hodnotě 350 Kč (bobová dráha, tubing, trampolíny, rodeo býk, golfové odpaliště)

Platnost letních balíčků je od 1.4.2018 do 31.10.2018.

cena: 3.990 Kč / pobyt / balíček
POPTÁVKA

Letní balíček č. 2

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 3 dny/2 noci
  • ubytování ve čtyřlůžkovém pokoji pro 4 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře - dvouchodové menu)
  • 1x bodová karta v hodnotě 550 Kč (bobová dráha, tubing, trampolíny, rodeo býk, golfové odpaliště)

Platnost letních balíčků je od 1.4.2018 do 31.10.2018.

cena: 5.390 Kč / pobyt / balíček
POPTÁVKA

Letní balíček č. 3

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 5 dní/4 noci
  • ubytování ve dvoulůžkovém pokoji pro 2 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře - dvouchodové menu)
  • 1x bodová karta v hodnotě 550 Kč (bobová dráha, tubing, trampolíny, rodeo býk, golfové odpaliště)

Platnost letních balíčků je od 1.4.2018 do 31.10.2018.

cena: 6.390 Kč / pobyt / balíček
POPTÁVKA

Letní balíček č. 4

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 5 dní/4 noci
  • ubytování ve čtyřlůžkovém pokoji pro 4 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře - dvouchodové menu)
  • 2x bodová karta v hodnotě 350 Kč (bobová dráha, tubing, trampolíny, rodeo býk, golfové odpaliště)

Platnost letních balíčků je od 1.4.2018 do 31.10.2018.

cena: 8.990 Kč / pobyt / balíček
POPTÁVKA

Zimní balíček č. 1

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 3 dny/2 noci
  • ubytování ve dvoulůžkovém pokoji pro 2 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře ‐ dvouchodové menu)
  • 1x bodová karta v hodnotě 350 Kč/pokoj (lyžování, snowtubing, bobová dráha)

Platnost zimních balíčků je od 1.12.2018 do 31.3.2019 (mimo období 25.12.2018 - 01.01.2019).

cena: 3.990 Kč / pobyt / balíček
POPTÁVKA

Zimní balíček č. 2

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 3 dny/2 noci
  • ubytování ve čtyřlůžkovém pokoji pro 4 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře ‐ dvouchodové menu)
  • 1x bodová karta v hodnotě 550 Kč/pokoj (lyžování, snowtubing, bobová dráha)

Platnost zimních balíčků je od 1.12.2018 do 31.3.2019 (mimo období 25.12.2018 - 01.01.2019).

cena: 5.390 Kč / pobyt / balíček
POPTÁVKA

Zimní balíček č. 3

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 5 dní/4 noci
  • ubytování ve dvoulůžkovém pokoji pro 2 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře ‐ dvouchodové menu)
  • 1x bodová karta v hodnotě 550 Kč/pokoj (lyžování, snowtubing, bobová dráha)

Platnost zimních balíčků je od 1.12.2018 do 31.3.2019 (mimo období 25.12.2018 - 01.01.2019).

cena: 6.390 Kč / pobyt / balíček
POPTÁVKA

Zimní balíček č. 4

  • pobyt v hotelu HEIPARK na 5 dní/4 noci
  • ubytování ve čtyřlůžkovém pokoji pro 4 osoby
  • polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře ‐ dvouchodové menu)
  • 2x bodová karta v hodnotě 350 Kč/pokoj (lyžování, snowtubing, bobová dráha)

Platnost zimních balíčků je od 1.12.2018 do 31.3.2019 (mimo období 25.12.2018 - 01.01.2019).

cena: 8.990 Kč / pobyt / balíček
POPTÁVKA

Svatomartinské hody v Hotelu HEIPARK

Svatomartinské hody již neodmyslitelně patří k oslavám svátku svatého Martina, který je spojen také s příchodem zimy.

Zpříjemněte si tento sváteční čas a konec podzimu v klidném a hřejivém prostředí Hotelu HEIPARK a vychutnejte si se svou drahou polovičkou gurmánský zážitek v hotelové restauraci.

Svatomartinský balíček zahrnuje:
- pobyt v Hotelu HEIPARK na 2 dny/1 noc ( v termínu od 9. - 11.11.2018)
- ubytování ve dvoulůžkovém pokoji pro 2 osoby
- polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře tříchodové SVATOMARTINSKÉ MENU)
- láhev SVATOMARTINSKÉHO VÍNA

cena 2.590 Kč / pobyt / balíček

cena: 2.590 Kč
POPTÁVKA

CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+