HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Bobová dráha

Alpine Coaster – bobová dráha je sportovní zařízení pro volný čas. Pojezdová dráha tvořená rourami je instalována nad úrovní terénu. Ve výšce nad 2 m mezi trubkovou pojezdovou konstrukcí a zemí jsou instalovány záchytné sítě a minimálně na jedné straně dráhy i pochozí lávka.

Vozy jsou v provedení pro 2 osoby sedící v řadě za sebou. Po obou stranách vozu jsou instalovány dvě vzájemně propojené brzdové páky, ovládané vždy jezdcem sedícím na zadním sedadle. Dvoubodovým bezpečnostním pásem vpředu, tříbodovým vzadu jsou jezdci pevně upoutáni do svých sedadel. Pro pohyb na vlastní dráze je využito gravitační síly při minimálním sklonu dráhy 6%.

Uživatel dráhy si zcela individuálně určuje vlastní rychlost pomocí vozové brzdy. Na konci dráhy je instalován brzdný pás, který brzdí vůz, jehož jezdec dojel na brzdný pás v rozporu s přepravními podmínkami nepřiměřenou rychlostí. Tím je výrazně omezena síla nárazu při případné kolizi. Na brzdném pásu jsou vozy automaticky transportovány rychlostí, umožňující bezproblémový výstup jezdců. Po výstupu jsou prázdné vozy automaticky dopraveny na nástupiště.

Cestující sedící ve vozech jsou dopravováni směrem nahoru pomocí transportního systému, vlekem Wiegand.

Provoz dráhy je bezproblémový i za vlhka, sněhu a mrazu, tzn. celoročně. Umělé osvětlení je vedeno v celé délce vleku i samotné dráhy.   

          

Zahájení provozu:  13. září 2005
Rok výroby:  2005
Délka dráhy: 964 m
Délka vleku: 300 m
Převýšení:  77 m
Specifikace:  17 zatáček
  1 krajzl (točna)
  1 velký jump (hup)
  14 malých jupmů (hupů)
Přepravní kapacita: 240 jízd / hod.

 

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+