HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Dovolená v Hotelu Heipark

Využijte výhodných balíčků ubytování v krásném prostředí Oderských vrchů v Hotelu Heipark s polopenzí a atrakcemi areálu.

Vybrat si můžete z pobytů na 2 či 4 noci ve dvoulůžkových nebo rodinných čtyřlůžkových pokojích. V HEIPARKU Vás vždy rádi přivítáme a doufáme, že u nás strávíte pěknou dovolenou.

 

Zimní balíčky jsou platné od 1.12.2018 do 31.3.2019 (mimo období 25.12.2018-1.1.2019)

Vánoční balíčky jsou platné od 25.12.2018 do 30.12.2018

Silvestrovské balíčky jsou platné od 30.12.2018 do 1.1.2019

Více informací zde - Výhodné balíčky ubytování

 

Rezervace na e-mailu hotel@heipark.cz nebo telefonicky na +420 597 070 410.

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+