HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Dolní Vítkovice

Dolní Vítkovice tvoří bývalý průmyslový areál Dolu Hlubina, koksovny a vysoké pece Vítkovických železáren. Areál je unikátní industriální památkou a nezaměnitelným symbolem Ostravy a celého Moravskoslezského kraje.

Aquapark plovárna Hranice

Kromě klasického pětadvacetimetrového bazénu se čtyřmi drahami čeká na návštěvníky také relaxační bazén s nejrůznějšími atrakcemi.

Zámek ve Fulneku

Barokní zámek ve Fulneku byl nejprve mohutný gotický hrad, který ve 13. století vybudovali páni z Kravař. Areál tvoří dva objekty - Horní zámek a mladší, tzv. Dolní zámek.

Kostel Nejsvětější Trojice (Fulnek)

Kostel Nejsvětější Trojice ve Fulneku byl vybudován v 18. století na místě původního gotického kostela. Jde o velmi zajímavou barokní stavbou.

Památník J. A. Komenského

Památník J. A. Komenského ve Fulneku se nachází v budově bývalého českobratrského sboru (národní kulturní památka).

Dopravní hřiště Odry

Dopravní hřiště v Odrách simuluje běžný silničný provoz a je otevřeno široké veřejnosti od 8. května 2010. Základním a zásadním prvkem je dopravní hřiště s autocvičištěm, které slouží k zajištění praktické části dopravní výchovy.

Vodní mlýn Wesselsky

Nově zrekonstruovaný vodní mlýn leží na pravém břehu řeky Odry, ve vesnici Odry - Loučky. Náhon k němu vede až z Jakubčovic nad Odrou.

Rodný dům J. G. Mendela v Hynčicích

Nedaleko Nového Jičína v obci Vražné - Hynčice stojí rodný dům zakladatele Johanna Gregora Mendela. Najdete zde stálou expozici prezentující život a dílo slavného přírodovědce a rodáka.

Rozhledna Pohoř

Rozhledna se nachází u vesnice Pohoř, místní části města Oder. Stavba započala v květnu 2014 a byla ukončena v září 2014.

Hrad Helfštýn

Rozsáhlá zřícenina hradu Helfštýna, vévodí celému údolí Moravské brány, podněcovala už na konci 18. století romantizující historky k falešným úvahám o původu hradu v daleké minulosti.

Panna Maria ve skále

Poutní místo Panny Marie ve skále se nachází na území Spálova nedaleko Klokočůvku v údolí řeky Odry.


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+