HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Spolujízda

Svou nabídku, či poptávku zveřejníte volnou formou přes jednoduchý formulář VESPOD okamžitě bez registrace a zdarma. Z důvodu aktuálnosti, přehlednosti a z kapacitních důvodů mohou být příspěvky starší 2 měsíců vymazány. Můžete je však ihned obnovit.

  1. Zd
    Zdenek ·

    Z Valmezu

    Čao. Jedu v pátek 6.5.2022 v 8 hod z Valmezu do Tošovic. Mám jedno místo + kolo. Odjezd od prodejny Kremel. Návrat podle domluvy. tel. 604120205.

  1. Vo
    Vojta ·

    Z Brna

    Pokud tu někdo bude mít v plánu cestu z Brna, dejte prosím vědět- rád se přidám. 728 983 540. vojt.vondra@gmail.com

  1. Vo
    Vojta ·

    Z Brna

    Pokud tu někdo bude mít v plánu cestu z Brna, dejte prosím vědět- rád se přidám???? . vojt.vondra@gmail.com

  1. Co
    Cody ·

    Z ostravy

    Jedu pátek, sobota, neděle, pondělí na otviracku a zpátky ve 3 cca, mam pick up takže 3-4 místa v autě ???? + kola samozřejmě 704034027 sms prosím lidi, nemam moc čas zvedat telefon přes týden

  1. To
    Tom ·

    Z Osteavy

    Ahoj, ve čtvrtek ráno jedu směr Tosovice, jedu z Ostravy Vyskovic , po staré cestě směr mosnov mohu kohokoli nabrat. Případně volejte na 602403363

    1. PE
      PETAN ·

      RE: Z Osteavy

      Cauves Jsem z Kopřivnice mohl by jsi me vzit? Pripadne bych dojel do Mošnova. Na kolik a do kolika tam budes jezdit ve ctvrtek?????????????

Přidat nový příspěvek


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu