HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Půjčovna lyží a snowboardů

Půjčovnu lyží, snowboardů a vybavení najdete uprostřed parkoviště areálu pod golfovým odpalištěm.


Každou zimní sezónu připravujeme novou nabídku lyží, snowboardů, přileb a běžek. Samozřejmostí je neustálá kompletní údržba materiálu na strojích zn. Wintersteiger, tak i kvalitní vysoušení a dezinfekce obuvi i přileb.

LYŽE
Nabízíme lyže pro děti i dospělé, začátečníky i nejnáročnější lyžaře.
Rádiusy lyží – pro děti 5 – 8 m, pro dospělé 11 – 14 m.

SNOWBOARDY
Snowboardový komplet nabízíme v jedné z nejkvalitnějších značek Burton.

SÁNĚ a ZIBOBY
Novinkou v naší půjčovně je půjčování sání a zibobů - absolutní hit zimních radovánek. Sáně i zibob můžete vyzkoušet na samostatném svahu v HEIPARKU, určeném převážně pro sáňkování a bobování.


PODMÍNKY PŮJČOVÁNÍ
Lyžařská, snowboardová nebo běžkařská výstroj bude zapůjčena pouze po předložení platného občanského průkazu a ponechání pěněžní jistiny dle vypůjčených věcí. Půjčovné bude vyměřeno dle uvedeného ceníku. Zákazník je povinen vrátit zapůjčenou výzbroj v původním stavu. V případě poškození výstroje úmyslně nebo z nedbalosti, je povinen uhradit vzniklou škodu. V případě ztráty, odcizení či úplného zničení uhradí zákazník hodnotu zapůjčených věcí dle ceníku. 
V případě překročení půjčovní doby bude zákazníkovi účtován každý další den dle sazby půjčovny.

OTEVÍRACÍ DOBA půjčovny    
pondělí - pátek 09:00-19:00 hod.  
sobota + svátky + prázdniny 09:00-19:00 hod.  
neděle 09:00-19:00 hod.  
V případě zájmu mimo otevírací hodiny volejte +420 733 426 837.

Ceník půjčovného

Zapůjčení na 3,4 a 5 dnů pouze pro hotelové hosty.

Sezona 2020/2021

4 hod.

1 den

2 dny

3 dny

4 dny

5 dnů

Jistina

Carvingové lyže komplet* 300 330 550 690 740 860 500
pouze lyže 270 300 500 630 680 780 500
Dětské lyže komplet* 250 300 350 400 440 510 250
pouze lyže 200 220 240 270 290 320 250
 SNB boty / lyžařské boty 100 140 210 270 320 380 250
Hole / přilba / brýle 50 60 100 120 140 160 250
Snowboard vč. bot 300 350 470 580 680 770 500
Bigfoot / běžecký komplet 230 270 360 430 500 550 250
Boby / saně 100 130 180 230 280 330 250

Komplet* = lyže + boty + hole
Ceny jsou uvedeny vč. DPH.

- platbu půjčovného možno provést kartou

- platbu jistiny zboží pouze hotově

 

Půjčovnu v HEIPARKU provozuje SKI CENTRUM ODRY.

 

 

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu