HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Přejete si pravidelně dostávat informace o tom, co se v Heiparku chystá? Stačí se přihlásit k odběru našich novinek a žádná z připravovaných akcí už vám neunikne.

Provozní doba od 6.9.2021

Od 6. září 2021 dochází k úpravě provozní doby atrakcí a restaurace Heikalka. Zkrácený provoz potrvá až do zahájení zimní sezóny.

Polední menu 20. - 24. 9. 2021

Polední menu je v nabídce restaurace Hotelu Heipark vždy v pracovní dny od 11 do 14 hodin, nebo do vyprodání.

Polední menu 13. - 17.9.2021

Polední menu je opět v nabídce hotelové restaurace, vždy v pracovní dny od 11 do 14 hodin, nebo do vyprodání.

BIKEPARK UŽ OD ÚTERÝ

HEIBIKEPARK JEDE UŽ OD ÚTERÝ!
Při zakoupení celodenního jízdného máte vstup na koupák zdarma.
Těšíme se na Vás!

HLEDÁME TŘEBA PRÁVĚ TEBE!!

JSI KUCHAŘ NEBO ČÍŠNÍK? Baví Tě pracovat s lidmi? Chceš mít spravedlivý a hlavně přiznaný plat?
Chceš pracovat v areálu, který se stále rozvíjí?
TŘEBA HLEDÁME PRÁVĚ TEBE !!

Dovolená v Hotelu Heipark

Využijte výhodných balíčků ubytování v krásném prostředí Oderských vrchů v Hotelu Heipark s polopenzí a atrakcemi areálu.
Ubytování možné již od 24.5.2021.

AREÁL OPĚT OTEVŘEN!!

S radostí Vám oznamujeme, že areál je otevřen již každý den :-)
Atrakce včetně bobové dráhy: Po - Ne 09:00 - 21:00
Hotelová restaurace: Po - Ne 10:00 - 22:00
Restaurace HEIkalka: Po - Ne 09:00 -…

Mikukášské bikování v HEIBIKEPARKU!!

Mikukášské bikování v HEIBIKEPARKU
5.-6. prosince od 10-16 hodin spouštíme bikepark, v provozu budou všechny čtyři lajny i hotelová restaurace a vyhřívaná terasa..
Jezdíme od sjezdovky H2 za 200,- na celý den.

SNĚŽÍME A OTEVÍRÁME!!

SNĚŽÍME A OTEVÍRÁME!!
Milí návštěvníci Heiparku!!
Od 3.prosince jsme opět v provozu.

HLÁSÍME OTEVŘENO !

KONEČNĚ NA PLNÝ PLYN!
Atrakce v provozu denně od 09:00 do 21:00!!
Do hotelové restaurace přijďte ochutnat nové speciality z letního jídelníčku.
V restauraci Heikalka se můžete těšit na domácí pizzu a…

Přihlaste se k odběru informací

Vyplněním své emailové adresy souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro zasílání informací a novinek formou newsletterů.

Společnost ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK chrání poskytnuté osobní údaje v souladu s předpisy ČR a EU (GDPR). Bližší informace naleznete zde.




CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu