HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Dovolená v Hotelu Heipark

Využijte výhodných balíčků ubytování v krásném prostředí Oderských vrchů v Hotelu Heipark s polopenzí a atrakcemi areálu.

Víkendová nabídka - grilované markely

Zveme Vás do HEIPARKU na grilované makrely, které budeme připravovat během celého víkendu 27.-29.7., nebo do vyprodání. Pochutnat si na nich můžete u rychlého občerstvení na hrázi.

Polední menu restaurace Hotelu HEIPARK

Z důvodu vytíženosti hotelové kuchyně během letních prázdnin nebude polední menu v tomto období v nabídce hotelové restaurace. Děkujeme za pochopení

Velkolepé zakončení léta již 25. srpna 2018 v HEIPARKU! Čeká vás sportovní vyžití, program pro děti i dospělé, koncerty a zábava! Třešničkou na dortu celého dne bude vystoupení skupiny CAPTAIN JACK.

HEI RUN 2018 - to je překážková výzva přímo v srdci našeho Heiparku, která otestuje vaši psychiku, fyzickou zdatnost a odolnost. Tak co, běžíte do toho po hlavě s námi? :-)

Chtěli bychom Vás pozvat na 2. ročník extrémního překážkového závodu AKTIVITY RACE. Závod se bude konat již 23. června v Novém Jičíně. Trať bude plná přírodních i uměle vytvořených překážek. Aktivity race…

OTEVÍRÁME DiscGolfPark v HEIPARKU!

Přijďte si k nám zahrát na nově vybudované 9-ti jamkové discgolfové hřiště. Discgolf je zábavná hra pro všechny bez rozdílu věku. Slavnostní otevření proběhne ve čtvrtek 31.5.2018 od 15 hodin!

Zajímá Vás přesné složení Vašeho těla? Jako každý rok i letos se na Vás budeme těšit 1.5.2018 v HEIPARKU v Tošovicích, kde Vám i Vašim dětem nabídne výživové poradenství NUTRIline analýzu na špičkovém…

Přihlaste se k odběru informací

Vyplněním své emailové adresy souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro zasílání informací a novinek formou newsletterů.

Společnost Hein & spol. – keramické závody s. r. o., areál HEIPARK chrání poskytnuté osobní údaje v souladu s předpisy ČR a EU (GDPR). Bližší informace naleznete zde.




CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+