HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Dovolená v Hotelu Heipark

Využijte výhodných balíčků ubytování v krásném prostředí Oderských vrchů v Hotelu Heipark s polopenzí a atrakcemi areálu.

Již nyní si můžete rezervovat stůl na Svatomartinské hody, které se uskuteční v hotelové restauraci ve dnech 8. až 11. listopadu 2019.

Druhý ročník trialového běhu v krásné přírodě areálu HEIPARK Tošovice. Závod je určen pro všechny milovníky běhu v přírodě. Zazávodit si můžou i děti.

Polední menu 14. - 18. 10. 2019

Polední menu je v nabídce restaurace Hotelu Heipark vždy v pracovní dny od 11 do 14 hodin, nebo do vyprodání.

14.9. 2019

Bikemania hei kros

Již 14.9.2019 proběhne v Heiparku cyklistický MTB závod, který je určen jak dospělým, tak dětem. Závod se uskuteční z 95% v terénu a po zpevněných lesních cestách, 5% po asfaltu.

24.8. 2019

HEI RUN

HEI RUN 2019 - to je překážková výzva přímo v srdci našeho Heiparku, která otestuje vaši psychiku, fyzickou zdatnost a odolnost. Tak co, běžíte do toho po hlavě s námi? :-)

20.7. 2019

Aktivity race

Extrémní překážkový závod, to je Aktivity race! Překonej sám sebe na dalším závodu ze série Aktivity tour. Trať bude dlouhá 10 kilometrů s přírodními i uměle vytvořenými překážkami. Registruj se již nyní.

22.6. 2019

HEIPARK DAY 2019

Letní HEIPARK DAY letos poprvé v novém termínu!!! Jedinečná sportovní a hudební akce byla vždy takovým rozloučením s létem. Letos jsme se rozhodli, že ho naopak společně přivítáme, a to již 22. června 2019.

27.4. 2019

HEIPARK DUATLON

V sobotu 27. dubna proběhne první ročník kombinovaného závodu v běhu a jízdě na kole HEIPARK DUATLON a dětský MINI DUATLON. U toho prostě nesmíte chybět.

Přihlaste se k odběru informací

Vyplněním své emailové adresy souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro zasílání informací a novinek formou newsletterů.

Společnost Hein & spol. – keramické závody s. r. o., areál HEIPARK chrání poskytnuté osobní údaje v souladu s předpisy ČR a EU (GDPR). Bližší informace naleznete zde.




CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+