HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Dovolená v Hotelu Heipark

Využijte výhodných balíčků ubytování v krásném prostředí Oderských vrchů v Hotelu Heipark s polopenzí a atrakcemi areálu.

24.8. 2019

HEI RUN

HEI RUN 2019 - to je překážková výzva přímo v srdci našeho Heiparku, která otestuje vaši psychiku, fyzickou zdatnost a odolnost. Tak co, běžíte do toho po hlavě s námi? :-)

20.7. 2019

Aktivity race

Extrémní překážkový závod, to je Aktivity race! Překonej sám sebe na dalším závodu ze série Aktivity tour. Trať bude dlouhá 10 kilometrů s přírodními i uměle vytvořenými překážkami. Registruj se již nyní.

Polední menu

V době letních prázdnin nebude polední menu v nabídce hotelové restaurace. Vybrat si však můžete po celé léto z denních nabídek, které doplní v měsících červenec a srpen stálý jídelní lístek.

22.6. 2019

HEIPARK DAY 2019

Letní HEIPARK DAY letos poprvé v novém termínu!!! Jedinečná sportovní a hudební akce byla vždy takovým rozloučením s létem. Letos jsme se rozhodli, že ho naopak společně přivítáme, a to již 22. června 2019.

27.4. 2019

HEIPARK DUATLON

V sobotu 27. dubna proběhne první ročník kombinovaného závodu v běhu a jízdě na kole HEIPARK DUATLON a dětský MINI DUATLON. U toho prostě nesmíte chybět.

Kam vyrazit na školní výlet? Přeci do HEIPARKU!

Přichází období, kdy učitelé s dětmi plánují, kam společně vyrazí na školní výlet a co během něj podniknou. Areál Heipark je místem, kde si společně užijete plno zábavy a zároveň načerpáte novou energii z…

MEZINÁRODNÍ DEN ŽEN 8.3.2019

V pátek 8. 3. 2019 se slaví MDŽ. V restauraci Hotelu HEIPARK jsme pro tento den sestavili speciální menu. Udělejte radost své manželce, mamince, babičce, přítelkyni či jakékoliv ženě ve Vašem okolí a pozvěte ji na chutný…

Zimní sezóna ukončena

V důvodu vyšších teplot, díky kterým se nám nedaří udržet dostatečné množství sněhu na sjezdovkách, jsme se rozhodli dnešním dnem ukončit zimní lyžařskou sezónu. Naopak začínáme připravovat atrakce na letní…

Přihlaste se k odběru informací

Vyplněním své emailové adresy souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro zasílání informací a novinek formou newsletterů.

Společnost Hein & spol. – keramické závody s. r. o., areál HEIPARK chrání poskytnuté osobní údaje v souladu s předpisy ČR a EU (GDPR). Bližší informace naleznete zde.




CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+