HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Přejete si pravidelně dostávat informace o tom, co se v Heiparku chystá? Stačí se přihlásit k odběru našich novinek a žádná z připravovaných akcí už vám neunikne.

Polední menu 24. - 28. 1. 2022

Zveme Vás do hotelové restaurace na polední menu, které je v nabídce v pracovní dny od 11 do 14 hodin, nebo do vyprodání.

DALŠÍ LEDNOVÝ VÍKEND V TOPU

Podařilo se nám zprovoznit svah pro boby a sáňe!
Zprovoznili jsme běžkařskou dráhu kolem nádrže
a na své si přijdou i snowboard friends, protože rozjíždíme snowpark!!

PF 2022

Vážení návštěvníci HEIPARKU, děkujeme za Vaši přízeň v roce 2021.

Přejeme Vám krásné a klidné prožití Vánočních svátků a do nového roku 2022 hlavně pevné zdraví a štěstí.

Tým Heiparku

VELKÁ DÁVKA NOVINEK JEN PRO VÁS!!

Od 18.12. rozjíždíme sjezdovku H1!
Máme nový odbavovací systém!
Vánoční provoz!
Lyžařská škola a půjčovna v provozu!

PŘIJEĎ ZASHREDIT A DEJ SI HUSU!

PŘIJEĎ ZASHREDIT A DEJ SI HUSU!
O Svatomartinském víkendu jedeme od pátku do neděle od 9 - 16 hodin, tentokráte na vleku u bobovky!
Krom toho si můžeš pochutnat na Svatomartinské huse. Nezapomeň si rezervovat stůl…

11.11.-14.11. 2021

ZVEME VÁS NA HUSU!

ZVEME VÁS NA SVATOMARTINSKOU HUSU! REZERVUJTE UŽ NYNÍ NA TELEFONU 734 684 476!

PROVOZ HEIBIKEPARKU NA PODZIM

Od října upravujeme provozní dobu @heibikepark. Nově jezdíme od pátku do neděle vždy od 9 do 17 hodin.
Průběžně stavíme dál a tratě upravujeme.
Věříme, že budeme jezdit až do vánoc.Těšíme se na Vás!!…

Přihlaste se k odběru informací

Vyplněním své emailové adresy souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro zasílání informací a novinek formou newsletterů.

Společnost ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK chrání poskytnuté osobní údaje v souladu s předpisy ČR a EU (GDPR). Bližší informace naleznete zde.




CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu