HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Přejete si pravidelně dostávat informace o tom, co se v Heiparku chystá? Stačí se přihlásit k odběru našich novinek a žádná z připravovaných akcí už vám neunikne.

PROVOZNÍ DOBA BĚHEM VÁNOC

Aktuálně je v provozu - vlek H1, H4, dva dětské lanové vleky, bobová dráha, hotelová restaurace i restaurace Heikalka.

V PÁTEK 1.12. STARTUJEME ZIMNÍ SEZONU!!

KONEČNĚ! UŽ TENTO PÁTEK 1.12. LYŽUJEME ZDARMA!
OTEVÍRÁME ZIMNÍ SEZONU A LYŽUJEME NA SJEZDOVCE H1.
VLEK POUŠTÍME VE 12 HODIN A JEDEME DO 20 HODIN!

HEIPARK PODZIMNÍ PRÁZNINY V PROVOZU

PODZIMNÍ PRÁZDNINY JE HEIPARK V PROVOZU!
Navštivte Heipark včetně restaurací a užijte si podzimní prázdniny!
Atrakce jsou v provozu od čtvrtku do neděle od 9 do 18 hodin, bikepark od 9 do 17 hodin!

SVATOMARTINSKÁ HUSA V HEIPARKU!

SVÁTEK MLADÝCH VÍN A K TOMU SVATOMARTINSKÁ HUSA SE BLÍŽÍ.
NEZAPOMEÑTE SI REZERVOVAT STŮL V HOTELOVÉ RESTAURACI!

MISTŘI ČR NA PUMP TRACKU

O uplynulém víkendu se v Tošovicích konalo historicky první MČR v pump tracku! Programu předcházela sobotní kvalifikace na MS.

Přihlaste se k odběru informací

Vyplněním své emailové adresy souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro zasílání informací a novinek formou newsletterů.

Společnost ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK chrání poskytnuté osobní údaje v souladu s předpisy ČR a EU (GDPR). Bližší informace naleznete zde.




CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu