HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Přejete si pravidelně dostávat informace o tom, co se v Heiparku chystá? Stačí se přihlásit k odběru našich novinek a žádná z připravovaných akcí už vám neunikne.

HEIBIKEPASS

Jezdíš k nám často?
Dlouho očekávaná karta je tady!
Máme pro Tebe celosezonní kartu do HEIbikeparku!

Polední menu 16. - 20.5.2022

Zveme Vás do hotelové restaurace na polední menu, které je v nabídce v pracovní dny od 11 do 14 hodin, nebo do vyprodání.

BIKEPARK V PROVOZU

Bikepark naplno v provozu vždy od pátku do neděle 9-17 hodin.

JARO JE TADY!

Na prodloužený velikonoční víkend spouštíme dětské atrakce a bikepark!
Počasí má přát a proto neseďte doma a přijďte pobýt na čerstvém vzduchu s celou rodinou!
U nás si totiž přijde na své každý.

Provozní doba areálu v mimosezóně!

V době mimosezóny od 23.3. je provozní doba areálu upravena. My však nezahálíme a usilovně pracujeme na přípravě letní sezóny.

NA POLOLETNÍ PRÁZDNINY JSME PŘIPRAVENI!

POSLUŠNĚ HLÁSÍME, ŽE JSME
NA POLOLETNÍ PRÁZNINY PŘIPRAVENI!
Nachystali jsme pro Vás i provizorní karavanové stání s přípojkou na el.proud, k tomu sprchy u restaurace Heikalka!
Každé úterý a čtvrtek od…

Přihlaste se k odběru informací

Vyplněním své emailové adresy souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro zasílání informací a novinek formou newsletterů.

Společnost ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK chrání poskytnuté osobní údaje v souladu s předpisy ČR a EU (GDPR). Bližší informace naleznete zde.




CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu