HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Přejete si pravidelně dostávat informace o tom, co se v Heiparku chystá? Stačí se přihlásit k odběru našich novinek a žádná z připravovaných akcí už vám neunikne.

Polední menu 21. - 25. 11. 2022

Zveme Vás na polední menu, které je v nabídce hotelové restaurace vždy v pracovní dny od 11 do 14 hodin, nebo do vyprodání.

ODVEZTE SI CELOU HUSU DOMŮ!

NABÍZÍME VÁS JEDINEČNOU MOŽNOST SNÍST SI SVATOMARTINSKOU HUSU TŘEBA U VÁS DOMA!
NACHYSTÁME VÁM JI HEZKY NA PEKÁČ A DOMA UŽ POUZE SERVÍRUJETE.
INFORMACE NAJDETE V PŘÍSPĚVKU.
DOBROU CHUŤ!

ZVEME VÁS NA HUSU

Jako každým rokem i letos Vás zveme na Svatomartinské hody.
11. - 13.11. provoní Heiparkem nejen husí speciality.

DEN NA KOLECH S MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM

Už 15.10. se do Heiparku sjedou všichni malí i velcí amatérští bikeři.
Budeme závodit o stošest na dětském trailu
nebo našem Pump tracku!
A k tomu vstup na atrakce za jednotné vstupné !

Přihlaste se k odběru informací

Vyplněním své emailové adresy souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro zasílání informací a novinek formou newsletterů.

Společnost ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK chrání poskytnuté osobní údaje v souladu s předpisy ČR a EU (GDPR). Bližší informace naleznete zde.




CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu