HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Dovolená v Hotelu Heipark

Využijte výhodných balíčků ubytování v krásném prostředí Oderských vrchů v Hotelu Heipark s polopenzí a atrakcemi areálu.

OTEVÍRÁME DiscGolfPark v HEIPARKU!

Přijďte si k nám zahrát na nově vybudované 9-ti jamkové discgolfové hřiště. Discgolf je zábavná hra pro všechny bez rozdílu věku. Slavnostní otevření proběhne ve čtvrtek 31.5.2018 od 15 hodin!

Polední menu hotelové restaurace 28. 5. - 1. 6. 2018

Restaurace Hotelu HEIPARK připravila novou nabídku poledního menu pro dny 28. až 31. května 2018. V pátek 1. 6. nebude polední menu v nabídce z důvodu uzavření celého areálu pro soukromou akci.

Polední menu 22. - 25. 5. 2018

Pro tento týden je v restauraci Hotelu HEIPARK opět připravena nová nabídka poledního menu. V pondělí 21. 5. 2018 nebude polední menu v nabídce z důvodu celodenní odstávky elektřiny.

Velkolepé zakončení léta již 25. srpna v HEIPARKU! Čeká vás sportovní vyžití, program pro děti i dospělé, koncerty a zábava!

Zajímá Vás přesné složení Vašeho těla? Jako každý rok i letos se na Vás budeme těšit 1.5.2018 v HEIPARKU v Tošovicích, kde Vám i Vašim dětem nabídne výživové poradenství NUTRIline analýzu na špičkovém…

Přihlaste se k odběru informací

Vyplněním své emailové adresy souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro zasílání informací a novinek formou newsletterů.

Společnost Hein & spol. – keramické závody s. r. o., areál HEIPARK chrání poskytnuté osobní údaje v souladu s předpisy ČR a EU (GDPR). Bližší informace naleznete zde.




CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+