HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Dovolená v Hotelu Heipark

Využijte výhodných balíčků ubytování v krásném prostředí Oderských vrchů v Hotelu Heipark s polopenzí a atrakcemi areálu.

Volné pracovní pozice

Přijmeme nové kolegy do areálu HEIPARK na pozice - pokladní, číšník / servírka. Nástup možný ihned, práce na HPP nebo brigádně. Více informací na tel.: 597 070 400.

Dárkové poukazy HEIPARKU

Využijte nabídky dárkových poukazů HEIPARKU. Poukazy do obou restaurací nebo na aktivní odpočinek v HEIPARKU určitě udělají na Vánoce radost každému.

Zveme Vás ve dnech 9. - 11. listopadu 2018 na Svatomartinské hody do restaurace Hotelu HEIPARK, kde pro Vás budou připraveny tradiční husí speciality. K dobrému jídlu Vám nabídneme také mladé Svatomartinské víno. Během…

Svatomartinské hody již neodmyslitelně patří k oslavám svátku svatého Martina, který je spojen také s příchodem zimy. Zpříjemněte si tento sváteční čas a konec podzimu v klidném a hřejivém prostředí Hotelu HEIPARK a…

První ročník trialového běhu v krásné přírodě areálu HEIPARK Tošovice. Závod je určen pro všechny milovníky běhu v přírodě. Zazávodit si můžou i děti.

Velkolepé zakončení léta již 25. srpna 2018 v HEIPARKU! Čeká vás sportovní vyžití, program pro děti i dospělé, koncerty a zábava! Třešničkou na dortu celého dne bude vystoupení skupiny CAPTAIN JACK.

HEI RUN 2018 - to je překážková výzva přímo v srdci našeho Heiparku, která otestuje vaši psychiku, fyzickou zdatnost a odolnost. Tak co, běžíte do toho po hlavě s námi? :-)

Chtěli bychom Vás pozvat na 2. ročník extrémního překážkového závodu AKTIVITY RACE. Závod se bude konat již 23. června v Novém Jičíně. Trať bude plná přírodních i uměle vytvořených překážek. Aktivity race…

Přihlaste se k odběru informací

Vyplněním své emailové adresy souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro zasílání informací a novinek formou newsletterů.

Společnost Hein & spol. – keramické závody s. r. o., areál HEIPARK chrání poskytnuté osobní údaje v souladu s předpisy ČR a EU (GDPR). Bližší informace naleznete zde.




CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+