HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Právě v provozu

Pondělí - Neděle 9:00 - 21:00

  • Golfové odpaliště Cvičné plochy pro trénování dlouhých golfových úderů.
  • Putting green vstup zdarma
  • Chipping green vstup zdarma
  • DiscGolfPark Tošovice Vstup je zpoplatněn.

Čtvrtek - Neděle 09:00 - 17:00

  • SHREDIK - omezený dojezd
  • MATAFAKA - omezený dojezd
  • MAROSANA
  • JUMPLINE
  • HUBLESKA
  • FUNFLOW

Pondělí - Neděle 09:00 - 21:00

°C

  • Bobová dráha celoroční provoz
  • Tubing celoroční provoz - při nepříznivém počasí může být atrakce pozastavena
  • Dětské lanové hřiště JUPÍK při nepříznivém počasí může být atrakce pozastavena
  • Trampolíny při nepříznivém počasí může být atrakce pozastavena
  • Bungee trampolína při nepříznivém počasí může být atrakce pozastavena
  • Rodeo býk při nepříznivém počasí může být atrakce pozastavena
  • Lukostřelba při nepříznivém počasí může být atrakce pozastavena
  • Obří skluzavky zdarma
  • Dětské skluzavky zdarma
  • Dětské houpačky zdarma
  • Běh na chůdách zdarma
  • Sjezd na laně Atrakce je pro osoby do 60 kg.
  • Koupání Otevřeno za příznivého počasí
    Po - Ne 09:00 - 19:00
  • Plážový volejbal
  • Lanové centrum při nepříznivém počasí může být atrakce pozastavena

Vysvětlivky

  • - atrakce je v provozu
  • - atrakce není v provozu

CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu