HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Právě v provozu

Pondělí - Neděle 9:00-19:00

V sobotu 8. 9. 2018 bude od 11 hod do 13 hod golf uzavřen z důvodu konání svatebního obřadu.

  • Golfové odpaliště Cvičné plochy pro trénování dlouhých golfových úderů.

    umělý trávník: 9 rohoží přírodní trávník (pod HCP 36): 5 míst
  • Putting green vstup zdarma
  • Chipping green vstup zdarma
  • DiscGolfPark Tošovice Vstup je zpoplatněn.

Pondělí - Neděle 9:00 - 21:00

8.4 °C

  • Bobová dráha Celoroční provoz.
    Provoz může být během dne z technických důvodů pozastaven. Informace se dozvíte vždy na místě.
    Převýšení: 77 m Délka: 964 m
  • Tubing Jízda na gumovém člunu na speciální umělé dráze.
    Provoz může být během dne z technických důvodů pozastaven. Informace se dozvíte vždy na místě.
    Převýšení: 30 m Délka: 200 m
  • Půjčovna lyží a snowboardů Otevírací dobu půjčovny najdete po kliknutí na odkaz.
  • Lyžařská škola (víkendy, prázdniny) Lyžařská škola je otevřena během víkendů a prázdnin. Pro více informací klikněte na odkaz.
  • Sjezdovka H1 Modrá sjezdovka s příjemnými parametry pro všechny lyžaře.
    Převýšení: 70 m Délka: 400 m Obtížnost: Lehká
  • Sjezdovka H2 Červená sjezdovka s výbornými parametry pro zkušenější lyžaře.
    Převýšení: 80 m Délka: 380 m Obtížnost: Střední
  • Sjezdovka H3 - snowpark Pokud nejede vlek H3 u snowparku, využijete hlavní vlek H1.
    Převýšení: 50 m Délka: 270 m Obtížnost: Lehká
  • Sjezdovka H4 - dětská poma U tohoto svahu najdete lyžařskou školu.
    Vlek H4 je o víkendech, svátcích a prázdninách v režii HEIpark lyžařské školy, která má na tomto vleku přednost před veřeností.
    Převýšení: 35 m Délka: 140 m Obtížnost: Dětská
  • Sjezdovka dětská I Převýšení: 30 m Délka: 100 m Obtížnost: Dětská
  • Sjezdovka dětská II Převýšení: 30 m Délka: 80 m Obtížnost: Dětská
  • Svah pro sáně a boby Najdete u vodní nádrže pod svahem H4.
    Délka: 50 m
  • Skicross trať Zábavná trasa s malými skoky vede kolem snowparku s dojezdem na svah H4.
    Převýšení: 60 m Délka: 300 m
  • BigAirBag Nafukovací polštář pro nácvik skoků.
  • Běžecký okruh Upravená běžecká dráha kolem vodní nádrže.
    Délka: 500 m Obtížnost: Lehká
  • Běžecké stopy Stopy připravujeme při dostatku přírodního sněhu.

    Malý okruh: 2 km Velký okruh: 5 km
  • Kluziště Mimo provoz během celé zimní sezóny

Pondělí - Neděle 09:00 - 19:00

°C

  • Bobová dráha celoroční provoz
  • Tubing celoroční provoz - při nepříznivém počasí může být atrakce pozastavena
  • Dětské lanové hřiště JUPÍK při nepříznivém počasí může být atrakce pozastavena
  • Trampolíny při nepříznivém počasí může být atrakce pozastavena
  • Bungee trampolína při nepříznivém počasí může být atrakce pozastavena
  • Rodeo býk při nepříznivém počasí může být atrakce pozastavena
  • Lukostřelba při nepříznivém počasí může být atrakce pozastavena
  • Obří skluzavky zdarma
  • Dětské skluzavky zdarma
  • Dětské houpačky zdarma
  • Běh na chůdách zdarma
  • Sjezd na laně Atrakce je pro osoby do 60 kg.
  • Koupání Otevřeno za příznivého počasí
  • Plážový volejbal
  • Lanové centrum při nepříznivém počasí může být atrakce pozastavena

Vysvětlivky

  • - atrakce je v provozu
  • - atrakce není v provozu

CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+