HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Polední menu 18. - 22. 11. 2019

Polední menu je v nabídce restaurace Hotelu Heipark vždy v pracovní dny od 11 do 14 hodin, nebo do vyprodání.

Již nyní si můžete rezervovat stůl na Svatomartinské hody, které se uskuteční v hotelové restauraci ve dnech 8. až 11. listopadu 2019.

MEZINÁRODNÍ DEN ŽEN 8.3.2019

V pátek 8. 3. 2019 se slaví MDŽ. V restauraci Hotelu HEIPARK jsme pro tento den sestavili speciální menu. Udělejte radost své manželce, mamince, babičce, přítelkyni či jakékoliv ženě ve Vašem okolí a pozvěte ji na chutný oběd či večeři, určitě ji tím uděláte radost.

Zimní HEIPARK CUP 2019 je opět po roce tady! V sobotu 9. února 2019 se uskuteční již 10. ročník LYŽAŘSKÝCH ZÁVODŮ VE SLALOMU. Součástí této akce je také 2.ročník překážkového závodu na sněhu WINTER HEI RUN.

Dárkové poukazy HEIPARKU

Využijte nabídky dárkových poukazů HEIPARKU. Poukazy do obou restaurací nebo na aktivní odpočinek v HEIPARKU určitě udělají na Vánoce radost každému.

Zveme Vás ve dnech 9. - 11. listopadu 2018 na Svatomartinské hody do restaurace Hotelu HEIPARK, kde pro Vás budou připraveny tradiční husí speciality. K dobrému jídlu Vám nabídneme také mladé Svatomartinské víno. Během pátku doplní Svatomartinské hody i stálá nabídka jídelního lístku a polední menu, v sobotu a neděli budou k výběru pouze Svatomartinské pokrmy.

Svatomartinské hody již neodmyslitelně patří k oslavám svátku svatého Martina, který je spojen také s příchodem zimy. Zpříjemněte si tento sváteční čas a konec podzimu v klidném a hřejivém prostředí Hotelu HEIPARK a přitom si se svou drahou polovičkou vychutnejte gurmánský zážitek v hotelové restauraci.

Zajímá Vás přesné složení Vašeho těla? Jako každý rok i letos se na Vás budeme těšit 1.5.2018 v HEIPARKU v Tošovicích, kde Vám i Vašim dětem nabídne výživové poradenství NUTRIline analýzu na špičkovém přístroji InBody 230 s bioimpendační analýzou za mimořádnou cenu.

Velikonoce v HEIPARKU

Přejeme krásné Velikonoce všem návštěvníkům HEIPARKU a informujeme Vás o provozní době areálu ve dnech 30. března - 2. dubna 2018. Během Velikonočních svátků Vás také zveme do restaurace Hotelu HEIPARK na speciální Velikonoční menu, které doplní stávající nabídku jídelního lístku.


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+