HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Polední menu 27. - 30. 6. 2022

Polední nabídka tento týden jen do čtvrtku. V období letních prázdnin od 1.7. do 2.9.2022 nebudeme polední menu připravovat.

PROVOZNÍ DOBA AREÁLU OD 1.6.2022!

Od 1.6.2022 máme otevřeno od pondělí do neděle každý den. V provozu jsou obě restaurace, atrakce a traily. Těšíme se na Vás!

Provozní doba areálu v mimosezóně!

V době mimosezóny od 23.3. je provozní doba areálu upravena. My však nezahálíme a usilovně pracujeme na přípravě letní sezóny.

11.11.-14.11. 2021

ZVEME VÁS NA HUSU!

ZVEME VÁS NA SVATOMARTINSKOU HUSU! REZERVUJTE UŽ NYNÍ NA TELEFONU 734 684 476!

HLEDÁME TŘEBA PRÁVĚ TEBE!!

JSI KUCHAŘ NEBO ČÍŠNÍK? Baví Tě pracovat s lidmi? Chceš mít spravedlivý a hlavně přiznaný plat?
Chceš pracovat v areálu, který se stále rozvíjí?
TŘEBA HLEDÁME PRÁVĚ TEBE !!


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu