HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

  • O VÍKENDECH NA ČERSTVÝ VZDUCH

    O víkendu se k nám vrátí krásné jarní počasí, tak vyrazte do přírody načerpat pozitivní energii a po cestě se nezapomeňte zastavit i v HEIPARKU!
    Opět pro vás otevíráme výdejní okénko z hotelové restaurace s omezenou nabídkou jídel a nápojů.
    PÁTEK, SOBOTA, NEDĚLE od 10 do 18 hodin!

BĚŽKUJEME!!

Připravili jsme pro Vás dvě vymazlené běžkařské stopy na okruhu kolem nádrže v délce 500 metrů i s časomírou:-)
Vstup zdarma, prosíme o ohleduplnost.
Půjčovna je mimo provoz, využijte našeho partnera SkiCentrum Odry;-)

SNĚŽÍME A OTEVÍRÁME!!

SNĚŽÍME A OTEVÍRÁME!!
Milí návštěvníci Heiparku!!
Od 3.prosince jsme opět v provozu.

Dovolená v Hotelu Heipark

Využijte výhodných balíčků ubytování v krásném prostředí Oderských vrchů v Hotelu Heipark s polopenzí a atrakcemi areálu.

Aktuální informace z HEIPARKU!

V provozu sjezdovka H1, H4, lanový vlek, bobová dráha a snowtubing. Sáňkovat a bobovat u nás můžete také na volných zasněžených plochách. Denně jsou pro vás také otevřeny půjčovna a servis, restaurace Heikalka i hotelová restaurace a během víkendů a svátků lyžařská škola.


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu