HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

  • Dovolená v Hotelu Heipark

    Využijte výhodných balíčků ubytování v krásném prostředí Oderských vrchů v Hotelu Heipark s polopenzí a atrakcemi areálu.

Aktuální informace z HEIPARKU!

V provozu sjezdovka H1, H4, lanový vlek, bobová dráha a snowtubing. Sáňkovat a bobovat u nás můžete také na volných zasněžených plochách. Denně jsou pro vás také otevřeny půjčovna a servis, restaurace Heikalka i hotelová restaurace a během víkendů a svátků lyžařská škola.

Druhý ročník trialového běhu v krásné přírodě areálu HEIPARK Tošovice. Závod je určen pro všechny milovníky běhu v přírodě. Zazávodit si můžou i děti.

14.9. 2019

Bikemania hei kros

Již 14.9.2019 proběhne v Heiparku cyklistický MTB závod, který je určen jak dospělým, tak dětem. Závod se uskuteční z 95% v terénu a po zpevněných lesních cestách, 5% po asfaltu.

MEZINÁRODNÍ DEN ŽEN 8.3.2019

V pátek 8. 3. 2019 se slaví MDŽ. V restauraci Hotelu HEIPARK jsme pro tento den sestavili speciální menu. Udělejte radost své manželce, mamince, babičce, přítelkyni či jakékoliv ženě ve Vašem okolí a pozvěte ji na chutný oběd či večeři, určitě ji tím uděláte radost.

Zimní sezóna ukončena

V důvodu vyšších teplot, díky kterým se nám nedaří udržet dostatečné množství sněhu na sjezdovkách, jsme se rozhodli dnešním dnem ukončit zimní lyžařskou sezónu. Naopak začínáme připravovat atrakce na letní provoz, o jejich spuštění vás budeme informovat.

Zimní HEIPARK CUP 2019 je opět po roce tady! V sobotu 9. února 2019 se uskuteční již 10. ročník LYŽAŘSKÝCH ZÁVODŮ VE SLALOMU. Součástí této akce je také 2.ročník překážkového závodu na sněhu WINTER HEI RUN.


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+