HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

  • Dovolená v Hotelu Heipark

    Využijte výhodných balíčků ubytování v krásném prostředí Oderských vrchů v Hotelu Heipark s polopenzí a atrakcemi areálu.

MEZINÁRODNÍ DEN ŽEN 8.3.2019

V pátek 8. 3. 2019 se slaví MDŽ. V restauraci Hotelu HEIPARK jsme pro tento den sestavili speciální menu. Udělejte radost své manželce, mamince, babičce, přítelkyni či jakékoliv ženě ve Vašem okolí a pozvěte ji na chutný oběd či večeři, určitě ji tím uděláte radost.

Zimní sezóna ukončena

V důvodu vyšších teplot, díky kterým se nám nedaří udržet dostatečné množství sněhu na sjezdovkách, jsme se rozhodli dnešním dnem ukončit zimní lyžařskou sezónu. Naopak začínáme připravovat atrakce na letní provoz, o jejich spuštění vás budeme informovat.

Zimní HEIPARK CUP 2019 je opět po roce tady! V sobotu 9. února 2019 se uskuteční již 10. ročník LYŽAŘSKÝCH ZÁVODŮ VE SLALOMU. Součástí této akce je také 2.ročník překážkového závodu na sněhu WINTER HEI RUN.

2. ročník překážkového závodu na sněhu proběhne již 9. února 2019. Sníh, bláto, zima a nespočet nástrah na trati o délce 6+ km. Boj nejen s více jak 20 překážkami, ale především se sebou samým. Pojď do toho s námi. Registrace spuštěny!

Dárkové poukazy HEIPARKU

Využijte nabídky dárkových poukazů HEIPARKU. Poukazy do obou restaurací nebo na aktivní odpočinek v HEIPARKU určitě udělají na Vánoce radost každému.

Zveme Vás ve dnech 9. - 11. listopadu 2018 na Svatomartinské hody do restaurace Hotelu HEIPARK, kde pro Vás budou připraveny tradiční husí speciality. K dobrému jídlu Vám nabídneme také mladé Svatomartinské víno. Během pátku doplní Svatomartinské hody i stálá nabídka jídelního lístku a polední menu, v sobotu a neděli budou k výběru pouze Svatomartinské pokrmy.

Svatomartinské hody již neodmyslitelně patří k oslavám svátku svatého Martina, který je spojen také s příchodem zimy. Zpříjemněte si tento sváteční čas a konec podzimu v klidném a hřejivém prostředí Hotelu HEIPARK a přitom si se svou drahou polovičkou vychutnejte gurmánský zážitek v hotelové restauraci.

První ročník trialového běhu v krásné přírodě areálu HEIPARK Tošovice. Závod je určen pro všechny milovníky běhu v přírodě. Zazávodit si můžou i děti.


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+