HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

HEIPARK lyžařská a snowboardová škola

HEIPARK lyžařskou a snowboardovou školu provozujeme na základě dlouholetých zkušeností s výukou dětí i dospělých.

HEIPARK lyžařská škola

Pro zimní sezónu pro Vás máme inovovaný vlek H3 a H4 o délce 150 m, nové zázemí lyžařské školy u vleku H3 a H4 (hráz u vodní nádrže) a hlavně náš proškolený tým instruktorů (instruktoři lyžování a instruktoři snowboardingu).

Základ našeho týmu tvoří tváře, které potkáváte, již několik let na sjezdovkách HEparku, od zdejších počátků výuky lyžování a snowboardingu.

Ve výuce využíváme metodických postupů asociace lyžování, sledujeme nové trendy a to vše se snažíme propojit v zábavnou formu.

Jsme tady pro všechny! Děti i dospělé, ženy i muže, začátečníky i pokročilé. Účastníci jsou v průběhu výuky pojištění u pojišťovny Kooperativa.

 Naše prostory najdete na hrázi u vleku H3 a H4. 

 Garantem výuky v HEIparku je Univerzitní sportovní klub Slezské univerzity v Opavě.

  • Obvyklá výuka o víkendech, prázdninách a svátcích 9:00 - 16:00 hod.
  • Možnost výuky v jiných termínech zaleží na domluvě a časových možnostech instruktorů.
  • Vlek H4 je využíván přednostně Lyžařskou školou HEIpark před příchozí veřejností.
  • Na vleku H4 je možná skupinová výuka lyžařských kurzů a škol pouze po dohodě s vedením HEIpark lyžařské školy.

Vlek H4 je v režii HEIpark lyžařské školy během jejího provozu.

Ceník privátní výuky:

Délka výuky

1 osoba

2 osoby

1 hodina (55 minut)

400 Kč

570 Kč

2 hodiny

780 Kč

1120 Kč

3 hodiny

1100 Kč

1490 Kč

4 hodiny

1370 Kč

1770 Kč

 * V lyžařské škole lze platit pouze hotově.

  • Pro děti od 3 let
  • Dětské hřiště a dětské lanové vleky v ceně
  • Velké vleky zdarma
  • USK Opava nepodléhá EET a není plátcem DPH

 

OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ
Informace na tel.: 723 508 419 nebo e-mailem: skola@heipark.cz.

 

 

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+