HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

HEIPARK lyžařská a snowboardová škola

HEIPARK lyžařskou a snowboardovou školu provozuje SKI CENTRUM ODRY

LYŽARKSA SKOLA SKICENTRUM ODRY

Naše prostory najdete na hrázi u vleku H3 a H4 

Obvyklá výuka 9:00 - 19:00, nebo dle domluvy

  • Vlek H4 je využíván přednostně lyžařskou školou HEIPARK před příchozí veřejností
  • Ceny včetně vleků a dětského hřiště

Vlek H4 je v režii HEIPARK lyžařské školy během jejího provozu.

Ceník privátní výuky:

Délka výuky 1 osoba 2 osoby
1 hodina (50 minut)   600 Kč   900 Kč
2 hodiny 1100 Kč 1600 Kč
3 hodiny 1600 Kč 2300 Kč

 PLATBA KARTOU MOŽNÁ.

OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ

Případné zrušení termínu rezervace, prosíme, oznámit v SMS nebo e-mailem. Děkujeme

Informace na tel.: 723 508 419 nebo e-mailem: skola@heipark.cz.


Pro zimní sezónu pro Vás máme připravený vlek H4 o délce 150 m, zázemí lyžařské školy u vleku H3 a H4 (hráz u vodní nádrže) a hlavně náš proškolený tým instruktorů (instruktoři lyžování a instruktoři snowboardingu).

Základ našeho týmu tvoří tváře, které potkáváte již několik let na sjezdovkách HEIPARKU, od zdejších počátků výuky lyžování a snowboardingu.

Ve výuce využíváme metodických postupů asociace lyžování, sledujeme nové trendy a to vše se snažíme propojit v zábavnou formu.

Jsme tady pro všechny! Děti i dospělé, ženy i muže, začátečníky i pokročilé. Účastníci jsou v průběhu výuky pojištěni u pojišťovny Generali Česká pojišťovna.

 

 

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu