HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Bikepark info

Bikepark info

Vítejte v HEIBIKEPARKU, bikeparku pro celou rodinu.
HEIBIKEPARK je gravitační sjezdový MTB park pro horská kola a to jak pro začínající bikery, tak zkušené sjezdové borce. Při výstavbě jsme se zaměřili na co nejširší možnosti obtížnosti. Najdete zde jednodušší zelený trail ideální pro rodiny s dětmi, modrý trail, skákací jumpline v kanadském stylu nebo sjezdové tratě pro zkušené bikery. U nás si přijdou na své všichni!

Pokud nevlastníte kolo a výbavu, můžeme vám kola a výstroj půjčit v naší půjčovně.

Chcete se správně naučit jezdit na našich trailech, potřebujete posunout svůj skill? Využijte naši bikovou školu, kde Vám certifikovaní instruktoři vysvětlí jak zefektivnit jízdu v terénu !

SHREDÍK (BEGINNER)

Trail pro všechny začátečníky nebo rodiny s dětmi od 6 let s dovedností ovládat kola v zatáčkách a při jízdě z kopce

FUNFLOW (INTERMEDIATE)

Zábavný modrý flow trail s malými bezpečnými skoky. Opravdové flow, které Tě nikdy nepřestane bavit!

BLUE JUMPLINE (INTERMEDIATE)

První airline v kanadském stylu v České republice. Na tomto trailu se naučíš létat! Vyrobeno trailbuildery z Whistleru!

MATAFAKA (EXPERT)

Airline s ještě většími a náročnějšími skoky a dropy. Buď ready na velkou jízdu!

MAROSANA (EXPERT)

Sjezdový trail legendy českého bike-ingu Michala Marošiho, který Tě nenechá ani na chvilku odpočinout!

HUBLESKA (PRO LINE)

Jsi expert nebo profík? Máš rád(a) výzvy? Tenhle sjezd Ti nedá spát!

 

 

 

 

 

PRAVIDLA

Rezervovat kolo



CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu