HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Kontakty

HEIPARK Tošovice

Pokladna / atrakce:

Mobil: + 420 734 684 479

E-mail: info@heipark.cz

 

Cvičitelé golfu:

Jaroslav Krčmář, cvičitel golfu

Tel.: 724 222 217, e-mail: golf@heipark.cz

 

Lukáš Korda, cvičitel golfu a SNAG golfu

Tel.: 774 711 003, e-mail: golf@heipark.cz

 

 

HEIPARK Tošovice

Pokladna / atrakce:

Tel.: +420 734 684 479
E-mail: info@heipark.cz

Lyžařská škola:

Tel.: +420 723 508 419
E-mail: skola@heipark.cz

Půjčovná lyží a snowboardů:

Tel.: + 420 733 426 837
E-mail: info@skicentrum.com

 


 

Kancelář, poštovní adresa:

HEIPARK
Tošovice 72, 742 35 Odry
Tel.: +420 597 070 400
E-mail: info@heipark.cz

 Účetní adresa pro fakturace:

ROMOTOP spol. s r.o.
Komenského 325, 742 01 Suchdol nad Odrou
IČ: 47678186
DIČ: CZ47678186
Spisová značka: C4205 vedená u Krajského soudu v Ostravě

 

 

HEIPARK Tošovice

Pokladna / atrakce:

Mobil: +420 734 684 479
E-mail: info@heipark.cz

BikePark:

Mobil: +420 734 684 470

Kancelář, poštovní adresa:

HEIPARK
Tošovice 72, 742 35 Odry
Tel.: +420 597 070 400
E-mail: info@heipark.cz

Účetní adresa pro fakturace:

ROMOTOP spol. s r.o.
Komenského 325, 742 01 Suchdol nad Odrou
IČ: 47678186
DIČ: CZ47678186
Spisová značka: C4205 vedená u Krajského soudu v Ostravě

Restaurace HEIKALKA:

Tošovice 68

742 35  Odry

Mobil: +420 734 684 478

E-mail: heikalka@heipark.cz

 

Hotel HEIPARK:

Tošovice 72

742 35  Odry

Tel.: +420 597 070 410

Mobil: +420 734 684 476

E-mail: hotel@heipark.cz

 

Hotel HEIPARK:

Tošovice 72

742 35  Odry

Tel.: +420 597 070 410

Mobil: +420 734 684 476

E-mail: hotel@heipark.cz

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu