HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Dárkové poukazy

Udělejte radost svým blízkým a věnujte jim originální dárek z HEIPARKU Tošovice.

Dárkový poukaz do restaurace hotelu HEIPARK:

  • poukaz na útratu v restauraci v hodnotě 500 Kč
  • poukaz na útratu v restauraci v hodnotě 1 000 Kč
  • poukaz na útratu v restauraci v hodnotě 2 000 Kč

Dárkový poukaz do restaurace HEIKALKA:

  • poukaz na útratu v restauraci v hodnotě 300 Kč
  • poukaz na útratu v restauraci v hodnotě 500 Kč

Dárkový poukaz na aktivní odpočinek v HEIPARKU:

  • bodová karta v hodnotě 350 Kč
  • bodová karta v hodnotě 550 Kč
* poukaz vyměníte v pokladně za zálohovanou bodovou kartu, kterou lze celoročně využívat na aktivity v HEIPARKU
* platnost dárkového poukazu je 6 měsíců od data vystavení

Dárkové poukazy můžete zakoupit:

  • na recepci hotelu HEIPARK
  • v restauraci HEIKALKA
  • u pokladen HEIPARKU
  • poštou na dobírku - cena 73 Kč
     

Objednávky posílejte na e-mail na darky@heipark.cz.

V e-mailu uvádějte:

  • o jaký poukaz máte zájem (např. dárkový poukaz do restaurace hotelu HEIPARK),
  • hodnotu poukazu,
  • adresu příjemce,
  • telefonický kontakt,
  • e-mailovou adresu

CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+