HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Hotel HEIPARK

HOTEL HEIPARK**** nabízí 6 dvoulůžkových pokojů, 6 čtyřlůžkových pokojů a luxusní apartmán. Jeden dvoulůžkový pokoj je bezbariérový. Kapacita hotelu je 42 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny samostatnou koupelnou s wc, klimatizací, lednicí s minibarem, internetem a satelitní tv. Apartmán má navíc ve vybavení vířivou vanu, samostatný bar a prostornou sedací soupravu. Celý hotel je nekuřácký a není dovolen ani pobyt se zvířecími miláčky.

Parkování pro hotelové hosty je na vyhrazeném parkovišti zdarma. 

V celém hotelu se mohou hosté připojit k internetu pomocí wi-fi sítě, nebo kabelového připojení.

Snídaně je zahrnuta v ceně ubytování a hostům je podávána v době od 7:00 do 9:30 hod.

V případě polopenze je večeře podávána v době od 18:00 do 20:00 hod.

Příjezd hostů (check-in) od 15:00 hod.

Odjezd hostů (check-out) do 11:00 hod.

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+