HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

  • Dovolená v Hotelu Heipark

    Využijte výhodných balíčků ubytování v krásném prostředí Oderských vrchů v Hotelu Heipark s polopenzí a atrakcemi areálu.

Velkolepé zakončení léta již 25. srpna 2018 v HEIPARKU! Čeká vás sportovní vyžití, program pro děti i dospělé, koncerty a zábava! Třešničkou na dortu celého dne bude vystoupení skupiny CAPTAIN JACK.

OTEVÍRÁME DiscGolfPark v HEIPARKU!

Přijďte si k nám zahrát na nově vybudované 9-ti jamkové discgolfové hřiště. Discgolf je zábavná hra pro všechny bez rozdílu věku. Slavnostní otevření proběhne ve čtvrtek 31.5.2018 od 15 hodin!

Dárkové poukazy HEIPARKU

Využijte nabídky dárkových poukazů HEIPARKU. Poukazy do obou restaurací nebo na aktivní odpočinek v HEIPARKU určitě udělají radost každému.

HEIPARK - UAX oblečení a doplňky

Máte rádi UAX oblečení a doplňky? Připravili jsme pro vás speciální HEIPARK kolekci, stačí vybrat motiv, barvu, triko, mikinu anebo kabelku, kliknout na "koupit" a za pár dní to máte doma :-)

VESELÉ VELIKONOCE V HEIPARKU

Přejeme krásné Velikonoce všem návštěvníkům HEIPARKU a informujeme Vás o provozní době areálu během prodlouženého víkendu od 14. do 17. dubna 2017. V restauraci HEIKALKA si můžete vybrat z jídelního lístku, který je sestaven výjimečně pro tuto příležitost a v restauraci Hotelu HEIPARK nabídneme zvýhodněné Velikonoční menu, které doplní stávající nabídku jídelního lístku.

Atrakce v provozu

Aktuálně jsou v HEIPARKU v provozu tyto aktrace - bobová dráha, tubing, trampolíny, bungee trampolína, rodeo býk, dětské lanové hřiště Jupík, lukostřelba, obří a dětské skluzavky, lanové centrum, golfové odpaliště, putting a chipping green.

Konec prázdnin v HEIPARKU

Přijeďte si užít konec prázdnin do HEIPARKU. Prázdninový HEIPARK - to je zábava, odpočinek, relaxace i adrenalin. Zajezdíte si v tubingové dráze, vyzkoušte běh na chůdách, zkusíte zkrotit divokého býka nebo se projedete na kilometrové bobové dráze...


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+