HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

WELLNESS

WELLNESS služeb můžete využít v Relaxku v nedalekém Fulneku, vzdáleném 3 km od HEIPARKU. Jako hosté našeho hotelu využijete 10% slevu na všechny wellness služby, fitness centrum, masáže a solnou jeskyni.

Ve wellness centru najdete finskou saunu, infrasaunu, ochlazovací bazének, parní lázeň a odpočívárnu s výhledem do zahrady v japonském stylu.

Zacvičit si můžete ve fitness centru vybaveném posilovacími zařízeními značky Star Trac. Prostor fitness centra je rozdělen do několika zón. Cardio zóna se třemi běžeckými trenažéry, dva cross trenažéry a veslařský trenažér. Oblíbenou částí jsou věže na posilování prsních a zádových svalů, dále lavice na posilování břišních a zádových svalů a také zóna na posilování svalů dolních končetin. Poslední součástí je vibrační plošina. Klienti mohou využít možnost individuálního přístupu ke cvičení s osobním trenérem.

Jste-li unavení a potřebujete si odpočinout, vyberte si z široké nabídky masáží poskytované v Relaxku. Havajská masáž, masáž lávovými kameny, bambusová masáž, sportovní masáž,...a mnoho dalších. Z nabídky si vybere opravdu každý.

Blahodárné účinky soli Vám poskytne solná jeskyně.

Masáž, či jakékoliv jiné služby si rezervujte na telefonním čísle 721 388 455, nebo e-mailem na info@relaxko.cz.

 

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+