HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Ceník

Ceník golfových cvičných ploch

Aktivity / atrakceCenaPoznámka
Driving range 65 Kč 1 žeton / 45 míčků / 5 bodů
Putting & chipping green zdarma  
Půjčení hole 50 Kč vratná záloha 300 Kč

 

* Všechny ceny jsou uvedeny včetně 15% DPH.

* Přijímáme platební karty.

* Přijímáme poukazy Sodexo (Dárkový Pass, Flexi Pass, Fokus Pass) a Cheque Déjeuner (Unišek+, Cadhoc, Unišek+FKSP).

 

ZIMNÍ SEZÓNA 2020/2021

* V lyžařské škole lze platit pouze hotově.

LETNÍ SEZÓNA 2021

ceník léto

Ceník ubytování

PokojCena / noc  Poznámka
Dvoulůžkový pokoj 1900 Kč  
Dvoulůžkový pokoj  1400 Kč při obsazení pokoje 1 osobou
Čtyřlůžkový rodinný pokoj 2600 Kč 2 dospělí s min. 1 dítětem do 14-ti let
Čtyřlůžkový pokoj 3200 Kč při obsazení pokoje 4 dospělými osobami

 

   
Přistýlka 400 Kč  
Postýlka 100 Kč  
Dítě do 3 let zdarma bez nároku na lůžko a stravu
  • Ceny jsou uvedeny včetně 15% DPH
  • V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, internetové připojení a parkování na hotelovém parkovišti
  • Příjezd (check-in) od 15:00 hod., odjezd (check-out) do 10:00 hod.
  • zákaz vstupu do Hotelu se zvířecími mazlíčky

* Přijímáme platební karty.

* Přijímáme stravenky a poukázy TYPU /pro zobrazení podrobného výpisu, prosím, rozklikněte/. 

* Přijímáme fond FKSP - JAK UPLATNIT /pro zobrazení bližších informací, prosím, rozklikněte/.

 

Při objednávce Vám bude vystavena zálohová faktura na 50% z ceny pobytu.

V případě zrušení rezervace si hotel vyhrazuje možnost uplatnit storno podmínky:

  • 20% z ceny pobytu, pokud dojde ke zrušení 30 až 15 dní před nástupem na pobyt
  • 50% z ceny pobytu, pokud dojde ke zrušení 14 až 7 dní před nástupem na pobyt
  • 80% z ceny pobytu, pokud dojde ke zrušení 1 až 6 dní před nástupem na pobyt
  • 100% z ceny pobytu, pokud dojde ke zrušení v den nástupu na pobyt.

 Výhodné balíčky ubytování zde.

Všeobecné obchodní podmínky.

Ceník HEIBIKE PARK

 Dospělí Děti 6-14 let
Traily Odpolední vstup
od 12 hod.
Celodenní
vstup
Celodenní
vstup
PÁ-NE 250 Kč 300 Kč 100 Kč

připravujeme

 Půjčovna9 - 13 hod / 13 - 17 hodCelý den
Kolo 500 Kč  900 Kč
Elektrokolo 600 Kč  1 000 Kč
Dětské kolo 400 Kč  600 Kč
Kauce za kolo  3 000 Kč  3 000 Kč
Přilba 100 Kč  100 Kč
Chrániče 100 Kč  100 Kč

připravujeme

Bike škola1 osoba2 osoby
1 hod. 500 Kč 700 Kč
2 hod. 950 Kč 1 400 Kč
3 hod. 1 350 Kč 2 000 Kč

CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu