HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Ceník

Ceník golfových cvičných ploch

Aktivity / atrakceCenaPoznámka
Driving range 60 Kč 1 žeton / 50 míčků
Putting & chipping green zdarma  
Půjčení hole 50 Kč vratná záloha 300 Kč

Ceník DiscGolfParku Tošovice

Vstup celodenní 100 Kč / os.
Půjčení disku 20 Kč / 1 kus
Vratná záloha 300 Kč / 1 disk

* Všechny ceny jsou uvedeny včetně 15% DPH.

* Přijímáme platební karty VISA, Master Card a EuroCard.

* Přijímáme stravenky Cheque Déjeuner jakéhokoliv typu.

* Přijímáme stravenky Sodexo - restaurace Heikalka, hotelová restaurace - Gastro Pass

                                             - hotel Heipark - Holiday Pass, Flexi Pass, Fokus Pass, Dárkový Pass, Bonus Pass

                                             - atrakce - Flexi Pass, Relax Pass, Fokus Pass, Dárkový Pass, Bonus Pass.

 

CENÍK 2017/18

Bodové karty

Zakoupením bodové karty můžete využívat naše atrakce jako lyžování, bobová dráha a tubing. Stačí Vám jedna karta na všechny vyjmenované atrakce. Karta je přenosná a vratná záloha činí 100 Kč.

Počet bodůCena

Lyžování

(počet jízd)

Bobová dráha

(počet jízd)

Tubing

(počet jízd) 

2 30 Kč 1 - -
3 40 Kč - - 1
4 50 Kč 2 - -
5 60 Kč - 1 -
6 80 Kč 3 - 2
10 120 Kč 5 2 3
20 200 Kč 10 4 6
30 260 Kč 15 6 10
45 350 Kč 22 9 15
75 550 Kč 37 15 25

Lyžování - odečet 2 body

Bobová dráha - odečet 5 bodů (1 jízda = 1 osoba / vozík pro 1 až 2 osoby)

Tubing - odečet 3 body (1 jízda = 1 osoba / člun pro 1 až 2 osoby)

 

Lanové vleky

Vstup na celý den 100,- / os.

(bodová karta se na lanové vleky nevztahuje)

 

Děti do 6 let (včetně) zdarma.

 

Doplňující informace:

  • Bodová karta JE přenosná.
  • Vratná záloha na kartu je 100 Kč.
  • Platnost bodové karty NENÍ omezená.
  • Bodovou kartu lze použít kdykoliv na všechny vleky, tubing a bobovou dráhu.
  • V případě nepoužití bodové karty 1 rok stačí dobít 2 body a karta se aktivuje včetně nevyčerpaných bodů.
  • Časová prodleva mezi průchody turniketem je 5 sekund.
  • Dítě do 8 let na bobové dráze a tubingu jen s doprovodem dospělého.
  • Při poškození karty během užívání je karta nevratná.
  • Při porušení pravidel má obsluha právo jízdné odebrat bez náhrady.
  • Za zakoupené jízdné peníze nevracíme.

* Ceny jsou uvedeny včetně 15 % DPH.

* Přijímáme platební karty VISA, Master Card a EuroCard.

* Přijímáme stravenky Cheque Déjeuner jakéhokoliv typu.

* Přijímáme stravenky Sodexo - restaurace Heikalka, hotelová restaurace - Gastro Pass

                                             - hotel Heipark - Holiday Pass, Flexi Pass, Fokus Pass, Dárkový Pass, Bonus Pass

                                             - atrakce - Flexi Pass, Relax Pass, Fokus Pass, Dárkový Pass, Bonus Pass.

V lyžařské škole a půjčovně lyží lze platit pouze hotově.

Atrakce s bodovou kartou

Zakoupením bodové karty můžete využívat naše atrakce jako bobová dráha, tubing, trampolíny, rodeo býk, bungee trampolína, lukostřelba či golfové odpaliště. Stačí Vám jedna karta na všechny vyjmenované atrakce. Karta je přenosná a vratná záloha činí 100 Kč. 

Bobová dráha

1 jízda = 1 osoba / Vozík pro 1 až 2 osoby

Počet jízdCenaPočet bodů
1 60 Kč 5
2 120 Kč 10
4 200 Kč 20
6 260 Kč 30
9 350 Kč 45
15 550 Kč 75

 Tubing

1 jízda = 1 osoba / Člun pro 1 až 2 osoby

Počet jízdCenaPočet bodů
1 40 Kč 3
2 80 Kč 6
6 200 Kč 20
10 260 Kč 30
15 350 Kč 45
25 550 Kč 75

 Trampolíny, Rodeo býk, Bungee trampolína

Počet vstupůCenaPočet bodů
1 50 Kč 4
2 100 Kč 8
5 200 Kč 20
7 260 Kč 30
11 350 Kč 45
18 550 Kč 75

  Letní aktivity bez využití bodové karty

Aktivita / atrakceCenaPoznámka
Golf - odpaliště 60 Kč 1 žeton / 50 míčků
Golf - putting a chipping green  zdarma  
Golf - půjčení hole  50 Kč  vratná záloha 300 Kč 
DiscGolfPark 100 Kč vstup na osobu na celý den
DiscGolfPark - půjčení disku 20 Kč vratná záloha 300 Kč / 1 disk
Lukostřelba  50 Kč  10 ran 
Dětské lanové hřiště Jupík 50 Kč  vstup na celý den 
Lanové centrum  90 Kč/vstup  
Plážový volejbal  150 Kč/hod.  včetně půjčení míče - vratná záloha 200 Kč
Travní lyžování
(včetně instruktora a vybavení)
3.500/hod.  pouze pro skupiny 5 os. a více na objednávku
Obří skluzavky  zdarma  
Dětské skluzavky zdarma  
Běh na chůdách zdarma  
Sjezd na laně pro děti zdarma  
Skupinové pronájmy všech atrakcí objednávejte předem na tel.: 597 070 400 (kancelář) nebo 734 684 479 (atrakce), e-mailem na info@heipark.cz.

 Koupání v HEIPARKU

Celodenní vstupné 60 Kč/os., děti do 6 let zdarma
Půjčení slunečníku 50 Kč (vratná záloha 100 Kč)
Letní sportoviště s vodní nádrží je otevřeno denně od 9:00 do 21:00 hod.

Doplňující informace:

  • Časová karta NENÍ přenosná.
  • Bodová karta JE přenosná.
  • Vratná záloha na kartu je 100 Kč.
  • Platnost bodové karty NENÍ omezená.
  • Bodovou kartu lze použít kdykoliv na všechny vleky, tubing a bobovou dráhu.
  • V případě nepoužití bodové karty 1 rok stačí dobít 2 body a karta se aktivuje včetně nevyčerpaných bodů.
  • Časová prodleva mezi průchody turniketem je 5 sekund.
  • Dítě do 8 let na bobové dráze a tubingu jen s doprovodem dospělého.
  • Při poškození karty během užívání je karta nevratná.
  • Při porušení pravidel má obsluha právo jízdné odebrat bez náhrady.
  • Za zakoupené jízdné peníze nevracíme.

* Ceny jsou uvedeny včetně 15 % DPH.

* Přijímáme platební karty VISA, Master Card a EuroCard.

* Přijímáme stravenky Cheque Déjeuner jakéhokoliv typu.

* Přijímáme stravenky Sodexo - restaurace Heikalka, hotelová restaurace - Gastro Pass

                                             - hotel Heipark - Holiday Pass, Flexi Pass, Fokus Pass, Dárkový Pass, Bonus Pass

                                             - atrakce - Flexi Pass, Relax Pass, Fokus Pass, Dárkový Pass, Bonus Pass.

 

Ceník ubytování

PokojCena / noc  Poznámka
Dvoulůžkový pokoj 1900 Kč  
Dvoulůžkový pokoj  1400 Kč při obsazení pokoje 1 osobou
Čtyřlůžkový rodinný pokoj 2600 Kč 2 dospělí s min. 1 dítětem do 14-ti let
Čtyřlůžkový pokoj 3200 Kč při obsazení pokoje 4 dospělými osobami
Apartmán 2700 Kč pro 2 osoby
Děti do 3 let zdarma bez nároku na lůžko a stravu
Děti 4 - 14 let 400 Kč na přistýlce při plně obsazeném pokoji
Dospělí 15 let a starší 600 Kč na přistýlce při plně obsazeném pokoji
Postýlka 100 Kč  
  • Ceny jsou uvedeny včetně 15% DPH
  • V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, internetové připojení a parkování na hotelovém parkovišti
  • Příjezd (check-in) od 15:00 hod., odjezd (check-out) do 11:00 hod.
  • zákaz vstupu do Hotelu se zvířecími mazlíčky

* Přijímáme platební karty VISA, Master Card a EuroCard.

* Přijímáme stravenky Cheque Déjeuner jakéhokoliv typu.

* Přijímáme stravenky Sodexo - hotelová restaurace - Gastro Pass, hotel Heipark - Holiday Pass, Flexi Pass, Fokus Pass, Dárkový Pass, Bonus Pass

Při objednávce Vám bude vystavena zálohová faktura na 50% z ceny pobytu.

V případě zrušení rezervace si hotel vyhrazuje možnost uplatnit storno podmínky:

  • 20% z ceny pobytu, pokud dojde ke zrušení 30 až 15 dní před nástupem na pobyt
  • 50% z ceny pobytu, pokud dojde ke zrušení 14 až 7 dní před nástupem na pobyt
  • 80% z ceny pobytu, pokud dojde ke zrušení 1 až 6 dní před nástupem na pobyt
  • 100% z ceny pobytu, pokud dojde ke zrušení v den nástupu na pobyt.

 Výhodné balíčky ubytování zde.


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+