HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Golf Club HEIPARK

Golf Club HEIPARK (GCHEI) byl založen v roce 2014. Jeho posláním je podpora golfu jako sportu pro celou rodinu, účast na golfových soutěžích a výchova mladých golfistů v prostředí nově vznikajícího golfového zázemí. 

Členství v golfovém klubu HEIPARK pro rok 2018

 Vstupní poplatkyRoční poplatkyPoznámky
Dospělí 5.000 Kč 2.000 Kč  
Senioři nad 60 let 3.000 Kč 1.500 Kč  
Studenti 19 - 26 let 3.000 Kč 1.000 Kč  
Děti 13 - 18 let 2.000 Kč 500 Kč  
Děti do 12-ti let zdarma 100 Kč  
Partnerský (manželé,
druh + družka)
6.000 Kč 3.000 Kč (částky jsou za pár)

*Roční poplatek je včetně poplatku ČGF

Číslo účtu pro zasílání plateb: 107-5025470247/0100, do zprávy pro příjemce uvádějte jméno a příjmení člena.
 

Výhody pro členy Golf Club HEIPARK v roce 2018

  1. neomezený vstup na tréninkové plochy v HEIPARKU
  2. 3 lekce golfu zdarma u cvičitele Jaroslava Krčmáře (pouze pro nové členy)
  3. bodová karta na aktivní odpočinek v HEIPARKU v hodnotě 700 Kč / 90 bodů s využitím:
    • 18 košíků na driving range (50 míčků/košík)
    • bobová dráha
    • trampolíny a bungee trampolína
    • rodeo býk
    • lyžování
    • tubing
    • a další atrakce areálu
  4. 30% sleva na ubytování v Hotelu HEIPARK
  5. 15% sleva na pořízení golfového vybavení v prodejně Golf Profi Ostrava (slevy se poskytují ze základního ceníku)

Reciproční slevy pro členy GCHEI ve spřátelených golfových klubech pro rok 2018

Golfový klubSlevaPoskytované služby
Zámecký Golf Club - Kravaře 30% green fee, ubytování, wellness
Park Golf Club Ostrava - Šilheřovice 20% green fee
Valašský Golfový Klub - Rožnov pod Radhoštěm 20% green fee
*Slevy jsou poskytovány ze standardních cen, nedají se sčítat a neplatí pro akční ceny.

CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+