HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Zámek ve Fulneku

Barokní zámek ve Fulneku byl nejprve mohutný gotický hrad, který ve 13. století vybudovali páni z Kravař. Areál tvoří dva objekty - Horní zámek a mladší, tzv. Dolní zámek.

V roce 1633 zvýšen o 3. patro a v letech 1642-1643 a 1645-1650 obsazen Švédy. V 2. polovině 17. století opraven a pravděpodobně tehdy při hradbě v předhradí postaveny budovy dnešního dolního zámku. Roku 1801 vyhořel a po válce sloužil armádě jako sklad. 
Zdevastovanou památku začal před několika lety opravovat nový majitel a zámek bude sloužit jako hotel a ubytování pro seniory. Zámecká zahrada se stáva stále oblíbenějším cílem snoubenců a nový majitel o zahradu pečuje a zvelebuje ji.


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+