HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

NA POLOLETNÍ PRÁZDNINY JSME PŘIPRAVENI!

POSLUŠNĚ HLÁSÍME, ŽE JSME
NA POLOLETNÍ PRÁZNINY PŘIPRAVENI!
Nachystali jsme pro Vás i provizorní karavanové stání s přípojkou na el.proud, k tomu sprchy u restaurace Heikalka!
Každé úterý a čtvrtek od 15 do 19 hodin pro Vás stavíme slalom na sjezdovce H2!
Těšíme se na Vás!

V PROVOZU: 

- SJEZDOVKY H1,H2,H3,H4

- MALÉ SJEZDOVKY PRO DĚTI

- SJEZDOVKA PRO BOBY A SÁNĚ

- BĚŽKAŘSKÝ OKRUH

- SNOWTUBING

- BOBOVKA

- RESTAURACE HEIKALKA

- HOTELOVÁ RESTAURACE

- BUFET S VYHŘÍVANOU TERASOU

- LYŽAŘSKÁ ŠKOLA

- PŮJČOVNA

Snowpark z důvodu nepřízně počasí omezen


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu