HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

Polední menu hotelové restaurace 15.-19.1.2018

V příštím týdnu je opět připravena nová nabídka poledního menu, na které vás zveme do restaurace Hotelu HEIPARK.

 Pondělí 15.1.

Pórková polévka se slaninovým chipsem

Špagety carbonara

 

Úterý 16.1.

Bramborová polévka s hříbky

Kuřecí soté na bílém víně se smetanou a žampiony, Basmati rýže

 

Středa 17.1.

Vývar

Segedínský guláš, houskový knedlík

 

Čtvrtek 18.1.

Krém ze zeleného chřestu s krutonky

Masová sekaná s vařeným bramborem, ďábelskou omáčkou a listovým salátkem

 

Pátek 19.1.

Čočková polévka s uzeným masem

 Kuřecí prso plněné ricottou a sušenými rajčaty, pečená zelenina

 

Cena poledního menu je 132 Kč.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Kolektiv restaurace Hotelu HEIPARK

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+