HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

25.8. 2018

Letní HEIPARK DAY 2018

Velkolepé zakončení léta již 25. srpna 2018 v HEIPARKU! Čeká vás sportovní vyžití, program pro děti i dospělé, koncerty a zábava! Třešničkou na dortu celého dne bude vystoupení skupiny CAPTAIN JACK.

Letošní ročník bude ve znamení "Oldies edition" a těšit se můžete na kapely:
NATY HRYCHOVÁ
ŠUBA DUBA BAND
HOLKI
LUNETIC
zahraniční skupina
CAPTAIN JACK
DJ GRANDFATHER
DJ WOJKI
DJ STOUPA

Můžete se také zúčastnit překážkového závodu s názvem HEI RUN - bližší informace najdete na www.aktivitytour.cz.

Pro děti chystáme - dětský překážkový závod Mini HEI RUN, workshopy a dílničky, atrakce areálu a další.

Vstupné HEIPARK DAY 2018

  Předprodej - 1. vlna Na místě od 9:00
Dospělí (15 let a více) 250 Kč vč. atrakcí 350 Kč bez atrakcí
Dítě (7-14 let),důchodci 65+, ZTP 100 Kč vč. atrakcí 200 Kč vč. atrakcí
Dítě do 6 let vč. zdarma zdarma

Letos poprvé koupíte vstupenky v předprodeji od 4.7.2018 do 22.8.2018 na www.smsticket.cz.

Bližší informace budeme doplňovat. Sledujte také naši událost na Facebooku.

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+