HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

26.8. 2017

Letní HEIPARK DAY 2017

Jedinečná sportovní a hudební akce tohoto léta je opět tady. Již tuto sobotu Vás čeká bohatý program pro děti, atrakce areálu, překážkový závod v běhu, SEBASTIAN, PAVEL CALLTA, PAVEL CEJNAR a WOJKI. Třešničkou na dortu je SOUTĚŽ O MUSTANGA.

 

V sobotu 26. srpna 2017 od 9:00 hodin od rána se můžete těšit na našlapaný program ne jen pro děti, ale i dospělé, který pro Vás připravujeme ve spolupráci s novojičínským klubem Majnl.

 

Program akce:

9:00 - 10:00    registrace na plážový volejbal a závody dětí na odrážedlech a kolech

10:00              turnaj v plážovém volejbale, závody dětí na odrážedlech a kolech

11:00 - 18:00  Program pro děti na Dětské stage ve spolupráci se SVČ Fokus 

                      The Chamber - mobilní úniková hra

11:00 - 16:00  MINI HEI RUN - překážkový závod pro děti

14:00              HEI RUN - překážkový závod v běhu - registrace

15:00              HEI RUN - start závodu

                       

Program na MAIN STAGE:           

19:00              SEBASTIAN

21:00              PAVEL CALLTA

22:00              Vyhlášení soutěže

22:15              PAVEL CEJNAR

24:00              WOJKI

Zaregistrováním číselného kódu z pásky vstupného se zapojíte do soutěže o zapůjčení Fordu Mustang, zájezd do Dubaje a tandemový seskok (bližší info na http://www.soutezmajnl.cz).

Denní vstupné (9:00 - 21:00) 

děti do 3 let zdarma
4 - 14 let 150 Kč
15 a více let 250 Kč
V ceně denního vstupného využití všech atrakcí zdarma!

Večerní vstupné od 18:00 

4 a více let 150 Kč

 

Dále se můžete těšit:

- mobilní úniková hra - The Chamber

- líčení pro ženy s Mary Kay

- oblíbený Hawai bar s míchanými nápoji

- soutěž o zapůjčení vozu Mustang, zájezd do Dubaje a tandemový seskok padákem - více na http://www.soutezmajnl.cz

- discgolf

- keramická dílna pro děti

- džberovky - aktivity s vodou pro děti

 HEIPARK Day 2017

ZÁVODY DĚTÍ NA KOLECH A ODRÁŽEDLECH

  • ON-LINE REGISTRACE DĚTÍ nebo na místě od 9:00 – 10:00 hod.
  • Odrážedla - děti do 5 let (ročník do 2012).
  • Kola - děti 3-6 let (ročník 2014-2011).
  • Kola - děti 7-10 let (ročník 2010-2007).
  • Kola - děti 11-14 let (ročník 2006-2003).

PLÁŽOVÝ VOLEJBAL

  • ON-LINE REGISTRACE nebo mailem na info@heipark.cz.
  • Soutěží se v týmech – smíšené dvojice.
  • Maximální počet dvojic je 12.
  • Každý tým hraje dle pravidel určených hlavním rozhodčím.
  • Pravidla se upřesní dle počtu přihlášených dvojic ráno po registraci.
  • První tři nejlepší týmy odměníme krásnými cenami.

PŘEKÁŽKOVÝ BĚH - HEI RUN
Letošní překážkový závod jsme nazvali HEI RUN. Trať bude dlouhá cca 5 km, plná nejrůznějších vychytaných překážek, nepoběží se jen do kopce, ale i z kopce :-). Cílem organizátorů je, aby se závodníci, ale i diváci pobavili.

  • ON-LINE REGISTRACE nebo na místě od 14:00 – 15:00 hod.
  • Běží se o skvělé ceny.

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+