HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

27.8. 2016

Letní HEIPARK DAY 2016

V sobotu 27. srpna 2016 připravujeme v HEIPARKU den plný sportu a zábavy. Kromě atrakcí za jednorázové vstupné se dočkáte také závodu dětí na kolech, závodu v běhu, návštevy Ondry Banka, děti pobaví Míša Růžičková a večerní program rozjede Debbie a Lipo. Máte se na co těšit...

Využijte poslední prázdninovou sobotu na plno a užijte si celý HEIPARK za celodenní vstupné. Navíc odpolední a večerní program bude stát opravdu za to...
HEIPARK DAY 2016 začíná v 9:00 hod. otevřením hlavní brány.

Co vás v sobotu 27. srpna v HEIPARKU čeká?

09:00 - registrace na plážový volejbal a do závodu na kolech a odrážedlech
10:00 - závody dětí na kolech a odrážedlech 
10:00 - turnaj smíšených dvojic v plážovém volejbale 
15:00 - závod v běhu - FUN RACE (startuje slavný český lyžař Ondřej Bank)
16:00 - Ondřej Bank - veřejná diskuze, autogramiáda
17:30 - MÍŠA RŮŽIČKOVÁ a Minidiskotéka pro děti
19:00 - LIPO - rapper a básník
20:30 - RICHARD NEDVĚD - kouzelník a trapnomág
21:00 - DEBBIE se svou kapelou
22:00 - DJ Peter Key a večerní party
02:00 - konec

Dále se můžete těšit na:

  • Koupání.
  • Gyroskop (simulátor 3G přetížení z Dolní oblasti Vítkovice).
  • Zdarma pro ženy poradenství v péči o pleť a líčení s kosmetikou MARY KAY.
  • Oblíbený Hawai Bar s míchanými nápoji apod.
  • Výživové poradenství za zvýhodněnou cenu (u vstupu do hotelové restaurace).

Fotografie a videa z předchozích ročníků najdete ZDE.


 ZÁVODY DĚTÍ NA KOLECH A ODRÁŽEDLECH

  • ON-LINE REGISTRACE DĚTÍ ZDE nebo na místě od 9:00 – 10:00 hod.
  • Odrážedla - děti do 5 let (ročník do 2011).
  • Kola - děti 3-6 let (ročník 2013-2010).
  • Kola - děti 7-10 let (ročník 2009-2006).
  • Kola - děti 11-14 let (ročník 2005-2002).

PLÁŽOVÝ VOLEJBAL

  • ON-LINE REGISTRACE ZDE nebo mailem na info@heipark.cz.
  • Soutěží se v týmech – smíšené dvojice.
  • Maximální počet dvojic je 12.
  • Každý tým hraje dle pravidel určených hlavním rozhodčím.
  • Pravidla se upřesní dle počtu přihlášených dvojic ráno po registraci.
  • První tři nejlepší týmy odměníme krásnými cenami.

BĚH DO SJEZDOVKY - FUN RACE
Letošní závod v běhu do kopce jsme nazvali FUN RACE a už samotný název napovídá, že to bude především o zábavě. Trať bude dostatečně dlouhá, plná nejrůznějších vychytaných překážek, nepoběží se jen do kopce, ale i z kopce :-). Cílem organizátorů je, aby se závodníci, ale i diváci pobavili. Podrobný popis závodu připravujeme...

(on-line registrace končí v pátek 26.7. ve 24:00 hod., pak už jen na místě)

CELODENNÍ VSTUP DO AREÁLU včetně využití všech atrakcí

  • děti do 6 let zdarma
  • děti 7-15 let - 100 Kč
  • 15 let a více - 150 Kč

Těšíme se na vaší návštěvu.


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+