HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

26.8. 2017

HEIPARK DAY - závody

Již nyní se můžete registrovat do závodů pro děti i dospělé. Můžete se těšit na závody dětí na kolech a odrážedlech, turnaj v plážovém volejbale, HEI RUN - překážkový závod v běhu a mini hei run pro děti.

Program závodů:

9:00 Registrace - plážový volejbal a závody dětí na odrážedlech a kolech
10:00 Turnaj v plážovém volejbale
  Závody dětí na odrážedlech a kolech
  Vyhodnocení proběhne ihned po ukončení závodu
14:00 HEI RUN - překážkový závod v běhu - registrace
15:00 HEI RUN - start závodu
od 11:00 Mini hei run - dětský překážkový závod

Startovné je zahrnuto v ceně celodenního vstupného do areálu.

 

ZÁVODY DĚTÍ NA KOLECH A ODRÁŽEDLECH

  • ON-LINE REGISTRACE DĚTÍ ZDE nebo na místě od 9:00 – 10:00 hod.
  • Odrážedla - děti do 5 let (ročník do 2012).
  • Kola - děti 3-6 let (ročník 2014-2011).
  • Kola - děti 7-10 let (ročník 2010-2007).
  • Kola - děti 11-14 let (ročník 2006-2003).

PLÁŽOVÝ VOLEJBAL

  • ON-LINE REGISTRACE ZDE nebo mailem na info@heipark.cz.
  • Soutěží se v týmech – smíšené dvojice.
  • Maximální počet dvojic je 12.
  • Každý tým hraje dle pravidel určených hlavním rozhodčím.
  • Pravidla se upřesní dle počtu přihlášených dvojic ráno po registraci.
  • První tři nejlepší týmy odměníme krásnými cenami.

PŘEKÁŽKOVÝ BĚH - HEI RUN
Letošní překážkový závod jsme nazvali HEI RUN. Trať bude dlouhá cca 5 km, plná nejrůznějších vychytaných překážek, nepoběží se jen do kopce, ale i z kopce :-). Cílem organizátorů je, aby se závodníci, ale i diváci pobavili.

  • ON-LINE REGISTRACE ZDE nebo na místě od 14:00 – 15:00 hod.
  • Běží se o skvělé ceny.

 

On-line registrace do závodů končí v pátek 25.8. ve 24:00, poté registrace před závodem na místě.

 

Propozice k závodu HEI RUN najdete ZDE. Pravidla závodu ZDE.

Plánovaná trasa závodu HEI RUN pro dospělé - délka 5+ km, překážek 20+

 

HEI RUN mapa

Těšíme se na Vás.

 

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+