HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Aktuální provozní doba + platná opatření

Od 1.11. jsme pro Vás upravili provozní dobu atrakcí a restaurace HEIkalka. Zkrácený provoz potrvá až do začátku zimní sezony.
Hotel je otevřený denně 10:00 - 22:00.

Atrakce

Pondělí:   ZAVŘENO

Úterý - čtvrtek: 11:00 - 19:00  

Pátek, sobota, neděle:  9:00 - 19:00 

(Na venkovní atrakce není potřeba předkládat OTN - očkování, test, prodělání nemoci)

Traily - HeiBikePark

Pondělí - čtvrtek:   ZAVŘENO

Pátek, sobota, neděle:  9:00 - 16:00

Hotel + Hotelová restaurace 

Pondělí - neděle:   10:00 - 22:00

Restaurace Heikalka

Pondělí - čtvrtek:   ZAVŘENO

Pátek, sobota, neděle:  9:00 - 20:00

 

Od 22.11.2021 je nutné při vstupu do vnitřních i venkovních prostor RESTAURACE předkládat obsluze certifikát:

- o dokončeném očkování

- o prodělání onemocnění Covid-19 v posledních 180 dnech

Děti do 12 let nemusí předkládat nic.

 

 

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu