HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

23.6. 2018

Aktivity race Nový Jičín

Chtěli bychom Vás pozvat na 2. ročník extrémního překážkového závodu AKTIVITY RACE. Závod se bude konat již 23. června v Novém Jičíně. Trať bude plná přírodních i uměle vytvořených překážek. Aktivity race prověří vaši sílu, vytrvalost, obratnost, ale i odvahu. Věříme, že si každý závodník odnese silný extrémní zážitek a krásnou finisherskou medaili v cíli. Samozřejmostí je také AKTIVITY KIDS - překážkový závod pro děti do 14 let.

Více informací najdete na www.aktivitytour.cz.

Časový harmonogram závodu
09:00 Registrace
10:00

Start AKTIVITY RACE
(ve vlnách co 20 min. 20 závodníků)

10:00 Start dětského závodu AKTIVITY KIDS
15:00 Vyhlášení výsledků
22:00 Afterparty v klubu Majnl Dance Hall
s kapelou MIRAI

 Těšíme se na Vás.

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+