HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

9.11.-11.11. 2018

Svatomartinský pobyt pro dvě osoby v Hotelu HEIPARK

Svatomartinské hody již neodmyslitelně patří k oslavám svátku svatého Martina, který je spojen také s příchodem zimy. Zpříjemněte si tento sváteční čas a konec podzimu v klidném a hřejivém prostředí Hotelu HEIPARK a přitom si se svou drahou polovičkou vychutnejte gurmánský zážitek v hotelové restauraci.

Svatomartinský balíček pro dva zahrnuje:
- pobyt v Hotelu HEIPARK na 2 dny/1 noc ( v termínu od 9. - 11.11.2018)
- ubytování ve dvoulůžkovém pokoji pro 2 osoby
- polopenze (snídaně bufetovou formou, večeře - tříchodové SVATOMARTINSKÉ MENU)
- láhev SVATOMARTINSKÉHO VÍNA na pokoj

cena 2.590 Kč / pobyt / balíček

 

K balíčku možnost dokoupení 1 noci navíc za 650 Kč / os. včetně snídaně.

Objednávky na hotel@heipark.cz nebo telefonicky na +420 597 070 410.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.
Hotel HEIPARK

 

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+