HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

AREÁL OPĚT OTEVŘEN!!

S radostí Vám oznamujeme, že areál je otevřen již každý den :-)
Atrakce včetně bobové dráhy Po - Ne 09:00 -21:00
Hotelová restaurace Po - Ne 10:00 -22:00
Restaurace HEIkalka Po - Ne 09:00 - 21:00

Přijďte na čepované pivečko a k tomu něco dobrého k zakousnutí z našeho nového Hotelového menu s příjemnou obsluhou:-) Opět také nabízíme polední menu v hotelové restauraci.
Velmi oblíbená restaurace HEIkalka s nabídkou dobrých jídel je také v provozu!
Těšíme se na Vaši návštěvu!!
 
Aktuálně platná opatření pro vstup do Restaurací:
- mít zakrytá ústa a nos
- dodržování 2 m rozestupů
- s PCR testem, jehož platnost není starší než 7 dní
- s antigenním testem, jehož platnost není starší než 72 hod.
- s certifikátem o provedení očkování proti onemocnění COVID-19
- s laboratorním potvrzením o prodělání onemocnění COVID-19, od kterého neuplynulo více než 180 dní

CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu