HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

VELIKONOČNÍ LOONG VÍKEND!

VELIKONOČNÍ LOONG VÍKEND JE TADY!
Mrkněte na naši otevíračku Heiparku ve velikonočním týdnu.
Těšíme se na Vás!



Atrakce Jupík, Bungee, Rodeo Býk, Trampolíny a Bobovka budou od čtvrtku do pondělí v provozu od 9 do 18 hodin.
Občerstvit se můžete v restauraci Heikalka, Hotelové restauraci a o víkendu bude v provozu kavárnička se zmrzlinou!
 
BIKEPARK BUDE V PROVOZU OD ČTVRTEK 28.3. DO PONDĚLÍ 1.4.vždy od 9 do 17 hodin
V provozu budou všechny tratě včetně dvou nových Endo a Push The Tempo
V pátek a sobotu budou probíhat na tratích Marosana, Hubleska a FunFlow závody WBS, tratě budou v tyto dva dny pro veřejnost uzavřené! ‼️
 
MÁME NACHYSTANÉ OBA VLEKY + PÁS pro rychlé odbavení!
SHREDIK - otevřen po celou dobu svátků
KIDS TRACK - otevřen po celou dobu svátků????
FUNFLOW - uzavřen v pátek a sobotu během závodů
PUSH THE TEMPO (new)- otevřen po celou dobu svátků????
BLUE JUMP LINE - otevřen po celou dobu svátků
MAROSANA - uzavřen v pátek a sobotu během závodů????
ENDO (new) - otevřen po celou dobu svátků
MATAFAKA - otevřen po celou dobu svátků????
HUBLESKA - uzavřen v pátek a sobotu během závodů????
JUMP DROP SKILL - otevřen po celou dobu svátků????
MATAFAKA - otevřen po celou dobu svátků????
PUMP TRACK - otevřen po celou dobu svátků????
PŮJČOVNA KOL - otevřena po celou dobu svátků
STELL PLATZ - nonstop✅
velikonoce heipark
 
Wbs 2024 heipark

CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu