HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

BIKEPARK LOONG WEEKEND OPENING

LOOONG WEEKEND OPENING
Velikonoce jsou tady a s nimi i pořádná dávka ježdění v HEIBIKEPARKU!

Po zimní pauze konečně otevíráme bikepark v prodlouženém velikonočním víkendu!
Budeme jezdit od čtvrtku 14.4. do pondělí 18.4. vždy od 9 do 17 hodin!
Podařilo se nám zprovoznit všechny traily! Na Marosaně došlo k rekonstrukci závěru trailu, kde vyrostl obří transfer a skok s pořádným gapem.

Pro bezpečnost jsme odklonili FunFlow od Marosany a dojezd je tak ještě bezpečnější!
Na dalších stavbách postupně pracujeme, takže se můžete těšit na novinky.

Od čtvrtku bude v provozu i půjčovna, kterou jsme vytunili o další skvělé rakety!
Vybírat můžete z již osvědčených SANTA CRUZ - Nomad nebo můžeš vyzkoušet nádherný kousek SANTA CRUZ 5010!
Na našem světovém pumptracku Velosolutions to můžete rozpálit s koly Commencal Absolut. 

Kola objednávejte v rezervátoru online ZDE

Díky novým turniketům už bude probíhat odbavení a hlavně nákup jízdného jednodušeji.
Připravili jsme pro Vás velký výběr jízdného, tak ať si každý přijde na své.
Vybírat můžete z časových nebo bodových tarifů a k dispozici je i slevové jízdné pro děti, studenty a seniory!

Ceník jízdného do bikeparku najdete ZDE 

A ještě jedna novinka!
Vzhledem ke zvyšujícím se cenám benzínu a nafty Vám chceme pomoci s dopravou do HEIBIKEPARKU!
Plánuj svou cestu k nám s dalšími bikery, stáčí napsat do společné jízdy, zanechat kontakt a třeba se vám někdo ozve a bude s Vámi sdílet náklady na cestu!
Nebo naopak hledáš někoho, kdo by Tě svezl? Napiš do SPOLUJÍZDY!

SPOLUJÍZDU najdeš ZDE

 

Doufáme, že prodloužený víkend bude stát za to, těšíme se na Vás!! 

 

VÁŠ HEIBIKEPARK! 

 

OPENING 2022

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu