E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: česneková s chlebovými krutony
smažený sýr se šunkou, vařený brambor, tatarská omáčka 160.00 Kč
vepřové rizoto sypané sýrem, kyselý okurek 160.00 Kč
úterý
Polévka: rajská s rýží
kuřecí kung pao, smažené hranolky 160.00 Kč
vepřová kotleta se šunkou a vejcem, šťouchaný brambor 160.00 Kč
středa
Polévka: brokolicový krém
vepřový řízek, selský bramborový salát 160.00 Kč
přírodní rybí filé, citronová omáčka, zeleninový kuskus 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: drůbeží vývar s nudlemi a masem
masové nudličky se zeleninou, rýže 160.00 Kč
buchtičky s vanilkovým krémem 160.00 Kč
pátek
Polévka: hrstková
pečené kuřecí stehno na zelí, bramborový knedlík 160.00 Kč
hovězí kostky dušené s mrkví a hráškem, vařené brambory 160.00 Kč
Týdenní nabídka
Listový salát s citrónovou zálivkou a čočkou Beluga, grilovaný Halloumi, crostini 250.00 Kč