E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: mrkvový krém s vaječnou sedlinou
kuřecí řízek, šťouchaný brambor s cibulkou, okurkový salátek 160.00 Kč
listový salát s grilovaným hermelínem, brusinkami a begetkou 160.00 Kč
úterý
Polévka: bramborová s hříbky
asijské nudle s tofu a zeleninou 160.00 Kč
moravský vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík 160.00 Kč
středa
Polévka: kapustová
císařský trhanec s jablky, vlašskými oříšky, cukrem a máslem 160.00 Kč
stehenní kuřecí steak v bylinkové omáčce, těstoviny, rukola 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka:
v tento den není polední menu v nabídce 0.00 Kč
pátek
Polévka: jarní zeleninová
žampiony plněné šunkou a sýrem, vařený brambor s máslem a petrželí, dip 160.00 Kč
trhané hovězí maso v koprové omáčce, houskový knedlík 160.00 Kč
Týdenní nabídka
Steak z tuňáka na máslové zelenině, limetová omáčka, granaille 295.00 Kč