E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: hovězí vývar se zeleninou, fritátové nudle
katův šleh, americké brambory, jarní cibulka 160.00 Kč
čočka na kyselo, grilovaná klobása, volské oko, čerstvý chléb, kyselý okurek 160.00 Kč
úterý
Polévka: boršč
přírodní rybí filé s citrónovou omáčkou, zeleninový bulgur 160.00 Kč
pečená krkovice, červené zelí, bramborový knedlík 160.00 Kč
středa
Polévka: z fazolových lusků
smažený sýr se šunkou, vařený brambor s máslem, tatarská omáčka 160.00 Kč
kuřecí steak, bylinková omáčka, ratatouille, bageta 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: brokolicový krém
bratislavská vepřová pečeně, houskový knedlík 160.00 Kč
lívance přelité borůvkami a zakysanou smetanou 160.00 Kč
pátek
Polévka: gulášová s mletým masem
kuřecí rizoto s hráškem sypané sýrem 160.00 Kč
hovězí na červeném víně, mrkvový chips, gnocchi 160.00 Kč
×