E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: z červené čočky s římským kmínem
filírovaný kuřecí steak, špagety pomodoro, parmazán 160.00 Kč
čevabčiči, vařené brambory, hořčice, cibule 160.00 Kč
úterý
Polévka: kapustová s bramborem
kuřecí játra na cibulce, jasmínová rýže 160.00 Kč
vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík 160.00 Kč
středa
Polévka: uzená s kroupami
těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a kukuřicí 160.00 Kč
kuřecí Cordon Bleu, bramborová kaše, míchaný salát 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: gulášová
dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, malinové coulis 160.00 Kč
katův šleh, bramborové placičky 160.00 Kč
pátek
Polévka: žampionový krém
čočka na kyselo, sázené vejce, kyselý okurek, čerstvý chléb 160.00 Kč
hovězí na smetaně s fazolkami, vařené brambory 160.00 Kč