E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: kyselice
kuřecí na paprice, těstoviny 160 Kč
vepřová panenka saltimbocca, bramborovo-dýňové pyré, dušená brokolice 160 Kč
úterý
z provozních důvodů arál uzavřen 0 Kč
středa
Polévka: kuřecí vývyr s nudlemi a zeleninou
smažené rybí filé, bramborová kaše, šopský salátek 160 Kč
tikka masala s rýží 160 Kč
čtvrtek
Polévka: pórková s krutony
bratislavská vepřová plec, domácí houskový knedlík 160 Kč
salát s uzeným lososem, grenalille, fazolky, vejce, dresing 160 Kč
pátek
Polévka: gulášová
hovězí kostky na kmíně, bramborové halušky s jarní cibulkou 160 Kč
buchtičky s vanilkovým krémem, malinové mousse 160 Kč
Speciální nabídka
Texas steak, chimichurri omáčka, grenaille 320 Kč

Týdenní menu

pondělí
Polévka:
Tento den není polední menu v nabídce 0 Kč
úterý
Polévka: žampionóvý krém, krutony
listový salát s řepou, kozím sýrem, ořechy, medovo-hořčičný dresing, crostini 160 Kč
vepřový steak Duroc, kuskus, pyré z kořenové zeleniny 160 Kč
středa
Polévka: zeleninová
kuřecí cordon bleu, bramborová kaše, rajčatový salátek 160 Kč
hrachová kaše, grilovaná klobása, chléb, kyselý okurek 160 Kč
čtvrtek
Polévka: francouzská cibulačka, toast
krkovice na bílém zelí, bramborový knedlík, smažená cibulka 160 Kč
čočka beluga s restovanou zeleninou a grilovaným hermelínem, bagetka 160 Kč
pátek
Polévka: hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
burger s trhaným vepřovým masem a cheddarem, hranolky, jalapeňo omáčka 160 Kč
gnocchi s kuřecím masem a baby špenátem, parmezán 160 Kč