E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: zeleninová s vejcem
segedínský guláš z vepřové plece, domácí houskový knedlík 160.00 Kč
kuřecí stehenní steak, pečené brambory se zeleninou a bylinkovým pestem 160.00 Kč
úterý
Polévka: fazolová
hovězí líčka na červeném víně, bramborové pyré, celerový chips 160.00 Kč
houbový kuba s uzeným masem, cibulka na sádle, petrželka 160.00 Kč
středa
Polévka: květákový krém s krutony
BBQ kuřecí paličky, americké brambory, pikantní dip 160.00 Kč
Bún Chá pečený bůček s rýžovými nudlemi a zeleninou 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: drůbeží vývar s rýží a hráškem
fajitas z vepřové panenky, opečená tortilla, zakysaná smetana 160.00 Kč
koprová omáčka, vařené brambory, hovězí maso 160.00 Kč
pátek
Polévka: špenátová
vepřová kotleta se slaninou a modrým sýrem, kukuřičný klas, hranolky, tatarská omáčka 160.00 Kč
salát Nicoise s tuňákem, fazolkami a vejcem 160.00 Kč