E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: čočková s uzeninou
vepřový Ondráš, salát Coleslaw 160.00 Kč
cizrnový salát se zeleninou, grilovaný kuřecí steak, balkánský sýr 160.00 Kč
úterý
Polévka: jarní zeleninová
srnčí gulášek s domácím houskovým knedlíkem 160.00 Kč
kuřecí špíz /slanina, červená cibule, paprika, žampion/, hranolky 160.00 Kč
středa
Polévka: bramborová s houbami
tvarohové knedlíky plněné jahodami, zakysaná smetana, cukr, máslo 160.00 Kč
vepřová sekaná, bramborová kaše, okurkový salátek 160.00 Kč
čtvrtek
Polévka: krémová česneková s máslovými krutóny
lasagne se špenátem a lososem 160.00 Kč
kuřecí stehno na paprice, těstoviny 160.00 Kč
pátek
Polévka: mexická s fazolemi a chilli
vepřová plec na kmíně, vařený brambor, salátek 160.00 Kč
krémové rizoto se sušenými rajčaty, parmazán, rukola 160.00 Kč
Týdenní nabídka
Kachní trhané maso na brusinkovém zelí, bramborové lokše 275.00 Kč