E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Polévka: toskánská tomatová
zapékané těstoviny s kuřecím masem, brokolicí a nivou 160 Kč
chilli con carne, zakysaná smetana, petá chléb 160 Kč
úterý
Polévka: brokolicová, chlebové kostky
kuřecí kung pao s asijskou zeleninou, rýže 160 Kč
smažený vepřový řízek, selský bramborový salát 160 Kč
středa
Polévka: hovězí vývar s játrovou rýží, zeleninou a nudlemi
katův šleh z vepřové panenky, hranolky, tatarská omáčka 160 Kč
žemlovka s jablky, tvarohem a rozinkami, skořicový cukr, přepuštěné máslo 160 Kč
čtvrtek
Polévka: krémová rybí s máslovými krutony
kuřecí rarášci v panco strouhance, bramborová kaše, coleslaw 160 Kč
shan shi nudle s restovanou zeleninou, parmezán 160 Kč
pátek
Polévka: frankfurtská
hermelín v bramborákovém těstě, zelný salát s koprem 160 Kč
srnčí ragů na červeném víně, karlovarský knedlík, červená cibulka 160 Kč
Speciální nabídka
Flank steak s hořčicovo-česnekovou omáčkou, steakové hranolky 320 Kč

Týdenní menu

pondělí
Polévka: mexická
trhané hovězí maso s křenovou omáčkou, houskový knedlík 160 Kč
smažené žampiony, vařený brambor, tatarská omáčka 160 Kč
úterý
Polévka: krémová česneková s opečeným chlebem
španělský ptáček, rýže 160 Kč
masová směs na zelenině, bramoborvé rösti 160 Kč
středa
Polévka: hovězí vývar s celetýnskými nudlemi
kuřecí cordon bleu, bramborová kaše, rajčatový salát 160 Kč
tvarohové knedlíky plněné ovocem, strouhaný perník, máslo, cukr 160 Kč
čtvrtek
Polévka: hráškový krém s opečenou slaninou a krutony
rybí filé v jogurtu a tomatovém protlaku, zeleninový kuskus 160 Kč
halandský řízek, vařený brambor s máslem, kyselý okurek 160 Kč
pátek
Polévka: kulajda s čerstvým koprem
pečené kuřecí stehno na bílém zelí a slanině, bramborový knedlík 160 Kč
vepřový steak Pluma, pepřová omáčka, hranolky, rukola 160 Kč
Speciální nabídka
Dršťková polévka 89 Kč
Texas steak s pepřovou omáčkou a grenaillemi 320 Kč