E-shop
Jako v podmořské restauraci

Jako v podmořské restauraci

Hotelová restaurace

Stylová restaurace HOTELU HEIPARK**** se vyznačuje nádherným interiérem doplněným zajímavými prvky z velkoplošné keramiky, dřeva a umělého kamene. Dominantou restaurace jsou však velká mořská akvária vytvářející v interiéru atmosféru podmořského světa. Pomyslnou třešničkou na dortu je výhled z předních oken restaurace na areál HEIPARK nebo posezení na prostorných terasách.

Chloubou hotelové restaurace je především vynikající kuchyně s nabídkou nejrůznějších specialit. Cílem restaurace HOTELU HEIPARK**** je odlišit se od ostatních restaurací kvalitou podávaných pokrmů. Zejména zpracovávání čerstvých a kvalitních surovin minutkové kuchyně zaručuje opravdové gurmánské zážitky. Samozřejmostí při přípravě pokrmů je výběr nejkvalitnějších částí masa, omáčky vyráběné z přírodních surovin nebo chutné, vlastnoručně vyráběné originální přílohy.

Týdenní menu

pondělí
Tento den není polední menu v nabídce 0 Kč
úterý
Polévka: žampionóvý krém, krutony
listový salát s řepou, kozím sýrem, ořechy, medovo-hořčičný dresing, crostini 160 Kč
vepřový steak Duroc, kuskus, pyré z kořenové zeleniny 160 Kč
středa
Polévka: zeleninová
kuřecí cordon bleu, bramborová kaše, rajčatový salátek 160 Kč
hrachová kaše, grilovaná klobása, chléb, kyselý okurek 160 Kč
čtvrtek
Polévka: francouzská cibulačka, toast
krkovice na bílém zelí, bramborový knedlík, smažená cibulka 160 Kč
čočka beluga s restovanou zeleninou a grilovaným hermelínem, bagetka 160 Kč
pátek
Polévka: hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
burger s trhaným vepřovým masem a cheddarem, hranolky, jalapeňo omáčka 160 Kč
gnocchi s kuřecím masem a baby špenátem, parmezán 160 Kč
Speciální nabídka
Farmářský burger s vyzrálým hovězím, cheddarem, slaninou a volským okem, rukola, dresing, hranolky 320 Kč

Týdenní menu

pondělí
Polévka: česneková se sýrem a chlebovými krutóny
smažený vepřový řízek, šťouchaný brambor s cibulkou, šopský salát 160 Kč
pečené kuřecí stehno, rýže, okurkový salát 160 Kč
úterý
Polévka: čočková s uzeninou
přírodní rybí filé, zeleninový bulgur, citronová omáčka 160 Kč
boloňské špagety, parmezán, rukola 160 Kč
středa
Polévka: mrkvová se zázvorem
hovězí žebra na víně s česnekem, bramborová kaše, celerová sláma 160 Kč
císařský trhanec se švestkami, skořice, cukr, máslo 160 Kč
čtvrtek
Polévka: krupicová s vejcem
segedínský guláš, houskový knedlík 160 Kč
francouzské brambory, kyselý okurek 160 Kč
pátek
Polévka: chřestová s krutóny
steak z vepřové panenky, lišková omáčka, pečené brambory 160 Kč
smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka 160 Kč
Speciální nabídka
Kachní prso s pikantní švestkovou omáčkou, bramborové rösti 285 Kč