Polední menu 22. - 26. 4. 2024
Polední menu je v nabídce hotelové restaurace vždy v pracovní dny od 11 do 14 hodin nebo do vyprodání.
Pondělí
Polévka: hráškový krém
Menu 1: francouzské brambory, zelný salát s koprem
Menu 2: vepřová játra na cibulce a slanině, jasmínová rýže
Úterý
Polévka: rajská s těstovinou
Menu 1: holandský řízek, bramborová kaše, přílohový salátek
Menu 2: trhaný listový salát s uzeným lososem a vejcem, rozpečená bageta
Středa
Polévka: čočková
Menu 1: srbské rizoto sypané sýrem, kyselý okurek
Menu 2: dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Čtvrtek
Polévka: drůbeží vývar s nudlemi
Menu 1: uzená vepřová kýta, křenová omáčka, houskový knedlík
Menu 2: těstovinový salát se zeleninou a kuřecím masem
Pátek
Polévka: sladkokyselá fazolková
Menu 1: španělský ptáček, dušená rýže, smažená cibulka
Menu 2: pikantní kuřecí směs, opékaný brambor
Cena poledního menu je 145,-.
Menu doporučujeme objednat předem na tel.: 734 684 476, nebo mailem na hotel@heipark.cz.