HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

9.2. 2019

Zimní HEIPARK CUP 2019 je tady!

Zimní HEIPARK CUP 2019 je opět po roce tady! V sobotu 9. února 2019 se uskuteční již 10. ročník LYŽAŘSKÝCH ZÁVODŮ VE SLALOMU. Součástí této akce je také 2.ročník překážkového závodu na sněhu WINTER HEI RUN.

PROGRAM ZIMNÍ HEIPARK CUP 2019 

LYŽAŘSKÉ ZÁVODY VE SLALOMU

09:00 REGISTRACE všech dětských kategorií

10:00 START lyžařských závodů - dětské kategorie

  (vyhlášení proběhne ihned po závodech)

15:00 REGISTRACE juniorů a dospělých

16:00 START lyžařských závodů - junioři, dospělí

  (vyhlášení proběhne ihned po závodech)

 

Kategorie lyžařských závodů:

- Dívky / chlapci - věk do 5-ti let (ročník 2014 a mladší)

- Dívky / chlapci - věk 6 - 8 let (ročník 2011 - 2013)

- Dívky / chlapci - věk 9 - 11 let (ročník 2008 - 2010)

- Dívky / chlapci - věk 12 - 14 let (ročník 2005 - 2007)

- Juniorky / junioři - věk 15 - 17 let (ročník 2002 - 2004)

- Ženy / muži - věk 18 - 39 let (ročník 1980 - 2001)

- Masters ženy / muži - věk 40 let a starší (ročník 1979 a starší)

 

Registrace: na místě v den konání závodu, on-line registrace ukončena

* Pro zařazení do kategorie je rozhodující ročník narození, nikoliv datum narození

Startovné: děti 50 Kč, junioři a dospělí 100 Kč

* Vratná záloha za dres 100 Kč

 

Informace k lyžařským závodům: Jedná se amatérské závody v lyžování pro širokou veřejnost - neregistrované závodníky.

- Účástník nesmí být držitelem aktivního závodního FIS kódu v alpských disciplínách, freestylovém lyžování ani v kategorii Masters 10 let zpět (možno ověřit na webu Mezinárodní lyžařské federace www.fis-ski.com)

- Účástník nesmí být držitelem aktivního kódu Svazu lyžařů ČR v alpských disciplínách, freestylovém lyžování ani v kategorii Masters 10 let zpět (možno ověřit v aplikaci alpského úseku na webu Svazu lyžařů ČR www.czech-ski.com)

Od 9 do 15 hodin bude v areálu probíhat testování carvingových lyží ZDARMA.

 

WINTER HEI RUN

8:30 - 13:00 registrace winter hei run + mini hei run

9:45 rozcvička 1. startovní vlny

10:00 start winter hei run

10:00 start mini hei run

15:00 vyhlášení výsledků

Bližší informace k závodu zde - WINTER HEI RUN 2019

 

 

 

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+