HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

10.2. 2018

Zimní HEIPARK CUP 2018

V sobotu 10.2. proběhne již 9. ročník lyžařských závodů s názvem Zimní HEIPARK CUP 2018. Můžete se těšit také na WINTER HEI RUN - překážkový závod v běhu na sněhu.

Těšit se můžete na lyžařské závody pro děti soutěžících ve čtyřech věkových kategoriích, rozdělěných na dívky a chlapce. V podvečer proběhnou také závody pro juniory a dospělé. 

Od 9 do 15 hodin bude v areálu probíhat také testování carvingových lyží zdarma.

REGISTRACE - do lyžařských závodů bude probíhat na místě v den konání závodu.

NOVINKA! - WINTER HEI RUN - bližší informace najdete na www.aktivitytour.cz

 

PROGRAM ZIMNÍ HEIPARKCUP 2018

WINTER HEI RUN

08:30 registrace
10:00 start Winter hei run - ve vlnách
15:00 vyhlášení výsledků

 LYŽAŘSKÉ ZÁVODY VE SLALOMU

09:00 registrace do lyžařských závodů - děti do 14 let
10:00 start lyžařských závodů - děti do 14 let
  vyhlášení proběhne ihned po závodech
16:00 registrace do lyžařských závodů - junioři a dospělí
17:00 start lyžařských závodů - junioři a dospělí
  vyhlášení proběhne po závodech

 *Lyžařské závody startovné - děti 50,-, dospělí 100,-

 

Kategorie - Zimní HEIPARK CUP 2018

Lyžařské závody - slalom
- Dívky / Chlapci - věk 12 - 14 let
- Dívky / Chlapci - věk 9 - 11 let
- Dívky / Chlapci - věk 6 - 8 let
- Dívky / Chlapci - věk do 5-ti let
- Juniorky / junioři - věk 15 - 17 let
- Ženy / muži - 18 let a starší

WINTER HEI RUN - překážkový závod na sněhu
- Ženy / Muži - věk 15+
- Týmy (muži, ženy, mix) - věk 15+
- Děti - registrace na místě

 

Informace k lyžařským závodům:

- Účástník nesmí být držitelem aktivního závodního FIS kódu v alpských disciplínách, freestylovém lyžování ani v kategorii Masters 10 let zpět (možno ověřit na webu Mezinárodní lyžařské federace www.fis-ski.com)

- Účástník nesmí být držitelem aktivního kódu Svazu lyžařů ČR v alpských disciplínách, freestylovém lyžování ani v kategorii Masters 10 let zpět (možno ověřit v aplikaci alpského úseku na webu Svazu lyžařů ČR www.czech-ski.com)

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+