HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Zahájení zimní lyžařské sezóny 2018/19 a provozní doba areálu během Vánočních svátků

Zimní lyžařská sezóna byla zahájena 20.12.2018 spuštěním vleku H1, dále je v provozu také bobová dráha a tubing.

Provozní doba areálu během Vánočních svátků:

24. 12. 2018 celý areál uzavřen
25. - 30. 12. 2018 - běžný provoz 9:00 - 21:00 hod
31. 12. 2018 - omezený provoz 9:00 - 17:00 hod
1. 1. 2019 - běžný provoz 9:00 - 21:00 hod

 

Do zahájení provozu lyžařské školy je k dispozici v areálu lyžařský instruktor - Libuše Damková, tel.: 607 631 766.

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+