HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

9.2. 2019

WINTER HEI RUN 2019

2. ročník překážkového závodu na sněhu proběhne již 9. února 2019. Sníh, bláto, zima a nespočet nástrah na trati o délce 6+ km. Boj nejen s více jak 20 překážkami, ale především se sebou samým. Pojď do toho s námi. Registrace spuštěny!

 

  • 9. 2. 2019
  • 6+ km, 20+ překážek
  • obtížnost - střední
  • jednotlivci i týmy
  • mini hei run - dětský závod

 

Startovné do 5.2.2019:
Jednotlivec - 450 Kč/os.
Jednotlivec - 700 Kč/os. vč. trička
Tým - min. 4 osoby - 400 Kč/os.
Tým - min. 4 osoby - 650 Kč/os. vč. trička
Na místě v den závodu - 600 Kč/os.
Mini hei run - zdarma

Registruj se na závod!

Časový harmonogram:
8:30 - 13:00  registrace - Winter hei run + mini hei run
9:45  rozcvička 1. startovní vlny
10:00  start winter hei run
10:00 start mini hei run
15:00 vyhlášení výsledků

 

Více informací na AKTIVITY TOUR.CZ

 

Galerie


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+