HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

VESELÉ VELIKONOCE V HEIPARKU

Přejeme krásné Velikonoce všem návštěvníkům HEIPARKU a informujeme Vás o provozní době areálu během prodlouženého víkendu od 14. do 17. dubna 2017. V restauraci HEIKALKA si můžete vybrat z jídelního lístku, který je sestaven výjimečně pro tuto příležitost a v restauraci Hotelu HEIPARK nabídneme zvýhodněné Velikonoční menu, které doplní stávající nabídku jídelního lístku.

Provoz areálu během Velikonočních svátků:

Restaurace HEIKALKA od 10 do 21 hodin

Restaurace Hotelu HEIPARK od 10 do 22 hodin

Atrakce od 10 do 21 hodin

 

JÍDELNÍ LÍSTEK RESTAURACE HEIKALKA

PŘEDKRMY

Vajíčkový salátek na máslovém toastu s rukolou  36 Kč

 

POLÉVKY

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky  42 Kč

Jemně pikantní gulášová polévka s pečivem  42 Kč

 

HLAVNÍ CHODY

150 g Jehněčí ragú na zelenině s pečeným bramborem ve slupce  166 Kč

200 g Smažené / přírodní kuřecí řízečky, hranolky / vařený brambor  138 Kč

200 g Vepřová krkovice s grilovanou zeleninou, opékaný brambor  159 Kč

150 g Kuřecí kousky na špenátových tagliatelle sypané parmazánem  164 Kč

100 g Smažený sýr s listovým salátkem, hranolky / vařený brambor s tatarskou omáčkou / kečupem  129 Kč

80 g Kozí sýr s variací listových salátů, vejcem a medovo-hořčičným dresingem  135 Kč

 

DEZERTY / MOUČNÍKY

Palačinka plněná ovocem přelitá čokoládovou omáčkou  60 Kč

Bramborové šišky se šlehaným tvarohem a teplým ovocem  64 Kč

 

 

VELIKONOČNÍ MENU HOTELU HEIPARK

Smetanovo-koprová polévka s lesními hříbky a vejcem  59 Kč

Pomalu pečené francouzské kuřátko s velikonoční nádivkou na dušené máslové zelenině a játrovou omáčkou  199 Kč

Variace listových salátků s trhaným husím masem, pošírovaným vejcem doplněné hoblinkami z parmazánu  164 Kč

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Kolektiv HEIPARKU


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+