HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

SNĚŽÍME A OTEVÍRÁME!!

SNĚŽÍME A OTEVÍRÁME!!
Milí návštěvníci Heiparku!!
Od 3.prosince jsme opět v provozu.


Začali jsme zasněžovat, ať můžete Vánoce prožít u nás na svahu.
V hotelové restauraci na Vás čeká nová Ala Carte plná skvělých jídel. 
Udělejte si chvilku v předvánočním shonu a přijeďte k nám třeba jen tak:-) 

Pokud ještě nemáte dárek, šáhněte po dárkovém poukazu do Heiparku!
Poukazy zakoupíte na pokladně u bobovky nebo nám zašlete email na info@heipark.cz.

Těšíme se na Vás!!

OTEVÍRACÍ DOBA:

HOTEL + RESTAURACE - denně 10:00 -22:00
BOBOVÁ DRÁHA - denně 10:00 - 19:00
RESTAURACE HEIKALKA - zatím uzavřena

 

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu