HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

POZOR, LYŽAŘSKÉ ZÁVODY ODLOŽENY!!! Zimní HEIPARK CUP 2020

Z důvodu špatných sněhových podmínek jsme nuceni zimní HEIPARK CUP a lyžařské závody odložit. Náhradní termín co nejdříve upřesníme... WINTER HEI RUN se 8.2.2020 poběží, tyto závody zůstávají beze změn.

LYŽAŘSKÉ ZÁVODY VE SLALOMU

09:00 REGISTRACE všech dětských kategorií

10:00 START lyžařských závodů - dětské kategorie

  (vyhlášení proběhne ihned po závodech)

15:00 REGISTRACE juniorů a dospělých

16:00 START lyžařských závodů - junioři, dospělí

  (vyhlášení proběhne ihned po závodech)

 

Kategorie lyžařských závodů:

- Dívky / chlapci - věk do 5-ti let (ročník 2015 a mladší)

- Dívky / chlapci - věk 6 - 8 let (ročník 2012 - 2014)

- Dívky / chlapci - věk 9 - 11 let (ročník 2009- 2011)

- Dívky / chlapci - věk 12 - 14 let (ročník 2006 - 2008)

- Juniorky / junioři - věk 15 - 17 let (ročník 2003 - 2005)

- Ženy / muži - věk 18 - 39 let (ročník 1981 - 2002)

- Masters ženy / muži - věk 40 let a starší (ročník 1980 a starší)

 

Registrace: na místě v den konání závodu, nebo Online registrace zde

* Pro zařazení do kategorie je rozhodující ročník narození, nikoliv datum narození

Startovné: děti 50 Kč, junioři a dospělí 100 Kč

* Vratná záloha za dres 100 Kč

 

Informace k lyžařským závodům: Jedná se amatérské závody v lyžování pro širokou veřejnost - neregistrované závodníky.

- Účástník nesmí být držitelem aktivního závodního FIS kódu v alpských disciplínách, freestylovém lyžování ani v kategorii Masters 10 let zpět (možno ověřit na webu Mezinárodní lyžařské federace www.fis-ski.com)

- Účástník nesmí být držitelem aktivního kódu Svazu lyžařů ČR v alpských disciplínách, freestylovém lyžování ani v kategorii Masters 10 let zpět (možno ověřit v aplikaci alpského úseku na webu Svazu lyžařů ČR www.czech-ski.com)

Od 9 do 15 hodin bude v areálu probíhat testování carvingových lyží ZDARMA - zajišťuje SKI CENTRUM ODRY.

 

WINTER HEI RUN

Bližší informace k závodu zde - Winter Hei Run 2020


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+