HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Aktuální provozní doba + platná opatření

Zahajujeme zimní sezónu a lyžujeme denně 09:00 - 21:00.

Hlavní sjezdovka H1, malé lanové vleky, bobová dráha, snowtubing

Pondělí - neděle:  9:00 - 21:00 

Hotel + Hotelová restaurace 

Pondělí - neděle:   10:00 - 22:00

Restaurace Heikalka

Pondělí - neděle:   9:00 - 21:00

 

Od 22.11.2021 je nutné při vstupu do vnitřních i venkovních prostor restaurací a při koupi čipových karet předkládat obsluze:

1. potvrzení o dokončeném očkování ( platný 14 dní po druhé dávce vakcíny )

- návštěvníci, kteří jsou po 1. dávce vakcíny, se mohou prokázat PCR testem ( platnost 3 dny ) 

2. potvrzení o prodělání onemocnění Covid-19 v posledních 180 dnech

 

Děti 12 - 18 let se musí prokázat negativním PCR testem ( platnost 3 dny ).

Děti do 12 let nemusí předkládat bezinfekčnost a nebudou kontrolováni.

 

 

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu