HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti ROMOTOP spol. s r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

11.11.-14.11. 2021

ZVEME VÁS NA HUSU!

ZVEME VÁS NA SVATOMARTINSKOU HUSU! REZERVUJTE UŽ NYNÍ NA TELEFONU 734 684 476!

UŽ SE TO BLÍŽÍ! SVATOMARTINSKÁ HUSA S TÍM NEJLEPŠÍM VÍNEM UŽ 11.11. - 14.11. V OBOU RESTAURACÍCH AREÁLU HEIPARK.
REZERVUJTE UŽ NYNÍ NA TELEFONU 734 684 476! LONI TO NEVYŠLO, TAK DRŽTE PALCE, AŤ NÁS NEZAVŘOU!

Svatomartinská nabídka restaurace hotelu HEIPARK

Svatomartinská nabídka restaurace HEIKALKA

 

Od 1.11.2021 je nutné při vstupu do vnitřních i venkovních prostor RESTAURACE předkládat obsluze doklad o bezinfekčnosti (od 12 let výše):
- dokončené očkování
- prodělání onemocnění Covid-19 v posledních 180 dnech
- antigenní test ne starší 24 hodin
- PCR test ne starší 72 hodin
- samotest provedený u vstupu do restaurace (možnost zakoupení na místě za 50 Kč/ks)

 

 
 
 

CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Instagramu