HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Velikonoce v HEIPARKU

Přejeme krásné Velikonoce všem návštěvníkům HEIPARKU a informujeme Vás o provozní době areálu ve dnech 30. března - 2. dubna 2018. Během Velikonočních svátků Vás také zveme do restaurace Hotelu HEIPARK na speciální Velikonoční menu, které doplní stávající nabídku jídelního lístku.

Provoz areálu během Velikonočních svátků:

Atrakce 9-21 hodin

Restaurace Hotelu HEIPARK 10-22 hodin

 

Velikonoční menu restaurace Hotelu HEIPARK

PŘEDKRM

Jarní nádivka s játry, chřestem a holandskou omáčkou

88,-

 

POLÉVKA

Chřestový krém se ztraceným vejcem

69,-

 

HLAVNÍ CHOD

Trhaný králičí hřbet se salátem na pohankové palačince

165,-

Králičí hřbet v pršutu s tříbarevnou čočkou a mladou zeleninou

190,-

Filírovaná telecí kotleta na chřestu s holandskou omáčkou a bramborovou kroketou

283,-

 

DEZERT

Jahodová pěna s pistáciovou zmrzlinou sypané oříšky

55,-

 

Rezervace stolu předem na tel. 597 070 410, nebo emailem na hotel@heipark.cz.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+