HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

10.11.-12.11. 2017

Svatomartinské hody v Hotelu HEIPARK

Zveme Vás do restaurace Hotelu HEIPARK na již tradiční Svatomartinské hody, které se uskuteční ve dnech 10.-12.11.2017. Pochutnáte si na oblíbených husích specialitách připravovaných tradičním způsobem. K dobrému jídlu Vám nabídneme také mladé Svatomartinské víno.

SVATOMARTINSKÉ MENU

 

PŘEDKRMY

Husí škvarky s domácím chlebem  68 Kč

Domácí huspeninka s husí játrou, pečivo  89 Kč

Smažené husí krokety na salátku z čekanky, hruškové chutney  96 Kč 

 

POLÉVKY

Silný husí vývar s masem, kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi  55 Kč

Smetanový krém s husími drůbky a blanšírovanou zeleninou  55 Kč

 

HLAVNÍ CHODY

Staročeské pečené husí stehýnko na bílém a červeném zelí s variací knedlíků  296 Kč

Husí stehno se sušeným jablíčkem a pečeným kedlubnem na špeclích  288 Kč

Filírované husí prso na pomerančích s pečenou zeleninou a máslovým bramborem  212 Kč

Nadívaná husí roláda na kroupovo-liškovém rizotu  257 Kč

Husí ragú na červeném víně se sušenou švestkou a bramborovými zelníky  189 Kč

 

DEZERTY

Dýňový cheesecake s griliášovými oříšky  79 Kč

Tvarohové knedlíčky na lesním ovoci s vanilkovou zmrzlinou  85 Kč

 

SALÁTY

Marinovaná červená řepa s vlašskými ořechy na salátku z čekanky, kozí sýr  143 Kč

 

Rezervujte si svůj stůl včas na e-mailu hotel@heipark.cz nebo telefonicky na +420 597 070 410.


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+