HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

X

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol. – keramické závody s. r.o., areál HEIPARK, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému vyúčtování Vaší objednávky. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

Polední menu restaurace Hotelu HEIPARK 15.-18.4.2019

Hotelová restaurace nabízí polední menu pro dny 15.-18.4.2019. Na Velký pátek 19.4. je polední nabídka zrušena.

Pondělí

Kmínová polévka s vejcem

Steak z panenky, opékaný brambor, salátek

 

Úterý

Česneková polévka s krutony

Hovězí na houbách, těstoviny

 

Středa

Gulášová polévka

Grilovaný losos, citrónová omáčka, zeleninový kuskus

 

Čtvrtek

Špenátová polévka

Rizoto s kuřecím masem sypané sýrem, kyselý okurek

 

Pátek

tento den není polední menu v nabídce

 

 

Cena poledního menu je 132 Kč.

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+