HEIPARK TOŠOVICE

odpočinek relaxace zábava adrenalin

Polední menu hotelové restaurace 19. až 23. června 2017

Zveme Vás do restaurace Hotelu HEIPARK, kde nabízíme ve dnech 19. až 23. června 2017 následující polední menu.

Pondělí

Jemně pikantní gulášová polévka

Tortila plněná čerstvou zeleninou s vepřovou panenkou na kari

 

Úterý

Polévka ze zeleného chřestu s máslovým krutonem a restovanou slaninou

 Vepřová kotleta na smrkových hříbkách s těstovinou Pennete

 

Středa

 Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a domácími nudlemi

 Hovězí guláš s červenou cibulkou a špekovým knedlíkem

 

Čtvrtek

 Brokolicový krém s mozzarellou, parmazánové krutonky

 Pomalu pečené kuřecí stehýnko na másle s petrželovou rýží, kyselý okurek

 

Pátek

 Vývar z hovězího žebra s baby karotkou a celestýnskými nudlemi

 Smažený řízek z vepřové krkovice s máslovým bramborem a okurkovým salátem

 

Cena menu je 132 Kč.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Kolektiv restaurace Hotelu HEIPARK

 


CZ EN DE PL

Najdete nás na Facebooku Najdete nás na Google+